首页
登录
职称英语
[originaltext] "Where u at?" Those three words were the last text message Ma
[originaltext] "Where u at?" Those three words were the last text message Ma
游客
2023-09-05
48
管理
问题
"Where u at?" Those three words were the last text message Mariah West read before the violent car crash that took her life. It was the day before Mariah’s graduation from high school. She was on her way to a ball game and was getting directions. The eyewitness report says for no apparent reason, she lost control of her car, crossed the centre line, clipped a bridge, then flipped across two more lanes of traffic. No parent wants to receive that phone call. (26) So Dye, Mariah’s mother shares her story in a new documentary, "Texting Can Wait," which she hopes to send a clear message to teen drivers. This documentary shows that in just three seconds, if you’re going down the state road, you can cover the length of five football fields. A lot can happen in that amount of distance in that short amount of time. It’s not a matter of if you would have an accident, but when. The ten-minute documentary is available on the Internet and was produced by AT&T. One study has shown people who text while driving are six-to-eight times more likely to have an accident than drivers who are focused on the road. (27) According to the latest available government statistics, among the about 8 000 crashes on US highways in 2010, nearly 6 000 were due to distracted driving. The "Texting Can Wait" documentary is one of the tools AT&T is using in its campaign against distracted driving. (28)The ultimate goal of the campaign is to make sure teen drivers get the message that texting behind the wheel is an unacceptable and dangerous behavior—one that can wait until you’re out of traffic.
26. Why does Mariah’s mother share her story in a document?
27. What’s the main cause of crashes on US highways in 2010 according to the study of government?
28. What’s the ultimate goal of the campaign?
选项
A、Because she wants to mourn her daughter in a special way.
B、Because she wants to serve it as a warning to teen drivers.
C、Because she wants to get more money to support charity.
D、Because she wants to receive some legal assistance.
答案
B
解析
目的原因题。短文中提到Mariah的母亲在一部新制作的名为《手机短信可以等一等》的纪录片里分享了她的故事。她母亲希望借此向青少年驾驶者发出一个明确的警示信息,希望年轻人能够引以为戒。由此可知,她希望通过分享女儿的故事给年轻的驾驶人员以警告。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2986839.html
相关试题推荐
[originaltext](32)Whydowecry?Canyouimaginelifewithouttears?No
[originaltext](32)Whydowecry?Canyouimaginelifewithouttears?No
[originaltext](32)Whydowecry?Canyouimaginelifewithouttears?No
[originaltext]Everyoneenjoystheseaside.Beachesareidealplacesforga
[originaltext]Everyoneenjoystheseaside.Beachesareidealplacesforga
[originaltext]M:Goodevening,everybody.(22)WelcometoStars.TodaywehaveE
[originaltext]M:Goodevening,everybody.(22)WelcometoStars.TodaywehaveE
[originaltext]M:Iwentoutwithmygirlfriendtoanicerestaurantlastnight
[originaltext]M:Iwentoutwithmygirlfriendtoanicerestaurantlastnight
[originaltext]W:Don’tforgettobuysomemilkwhenyoucomebackhome;wehave
随机试题
EvenbeforehistorianJosephEllisbecameabest-sellingauthor,hewasfamo
TheresearcherfoundthatonlyahandfuloftroopsofYunnansnub-nos
StevenWeinbergisthatkindofpersonwhonotonlywouldliketohelpother
(2018年真题)下列关于有效市场假说前提条件的说法中,错误的是()。A.市场
只能在期权到期日行使的期权是( )。A.看涨期权 B.看跌期权 C.欧式期
土地使用制度改革的核心内容是()。A:有偿使用土地 B:依法征地 C:珍惜耕
对下列道路交通标志解释不正确的是: A注意儿童 B注意行人 C前方有施
关于监理人在施工合同履行管理中的地位,说法正确的是()。A.监理人是施工合同的当
水库蓄水安全鉴定的范围不包含()。A.桥梁建筑物 B.挡水建筑物 C.
心源性哮喘与支气管哮喘不同点在于A.慢性、阵发性、季节性发作史 B.呼气性呼吸
最新回复
(
0
)