首页
登录
职称英语
[originaltext] Food that has come in contact with flood water can sicken any
[originaltext] Food that has come in contact with flood water can sicken any
游客
2023-09-04
81
管理
问题
Food that has come in contact with flood water can sicken anyone who eats it. Water from floods may contain animal and human waste. It can also contain other pollutants like chemicals from agriculture and industry.
Food safety experts suggest that anything that is not stored in a waterproof container should be thrown away if there is a chance of contact after a flood. Boxes of juice, milk or baby formula should also be thrown away if they have come into contact with flood water. (29) Damaged metal cans should be discarded. Cans that are swollen or leaking,or that are rusted or crushed,should not be used any more.
But food safety experts also say that some unopened, undamaged all-metal cans can be saved. (30) First, remove any labels. The paper may contain dirt and germs from the floodwater. Wash the cans with soap and water,and brush or wipe away dirt. Use hot water and water that is safe for drinking if they are available. Next,place the cans again in water and heat the water to 100 degrees Celsius. Boil the cans for two minutes.
Another way to disinfect the cans is in a freshly made solution of bleach. Use eight drops of liquid bleach for every four liters of water. (31) Use drinking water or the cleanest, clearest water available. Place the cans in the solution for 15 minutes.
Let cleaned cans air-dry for at least one hour before opening or storing them. And relabel the cans with a marking pen to list their contents and any dates when the foods are best used by. Experts advise using the cans as soon as possible.
29. What do food safety experts suggest after flood?
30. Why should the labels on saved cans be removed?
31. What do we know about the second way of disinfecting the cans?
选项
A、Because they are unable to be read after the flood.
B、Because they may contain dirt and germs from the flood water.
C、Because they will be used again after the cans are cleaned.
D、Because they will be damaged when the cans are boiled later.
答案
B
解析
文中提到,首先要撕掉商标,因为纸里可能含有洪水中的污垢和病菌。由此可见,答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2985864.html
相关试题推荐
[originaltext]JogginghasbecomethemostpopularindividualsportinAmer
[originaltext]W:Dave.(19)I’mgoingtothesupermarkettopickupfoodanddri
[originaltext]W:Dave.(19)I’mgoingtothesupermarkettopickupfoodanddri
[originaltext]M:Katharine,haveyouturnedtheair-conditioningon?Theroomis
[originaltext]M:Katharine,haveyouturnedtheair-conditioningon?Theroomis
[originaltext]M:Katharine,haveyouturnedtheair-conditioningon?Theroomis
[originaltext]M:Katharine,haveyouturnedtheair-conditioningon?Theroomis
[originaltext](35)Researchindicatesthatparentswhorewardself-control
[originaltext](35)Researchindicatesthatparentswhorewardself-control
[originaltext]Tobesuccessfulinajobinterview,youshoulddemonstrate
随机试题
Wasitenvisionedfortheeurotoeventuallybecomesuchastrongcurrencyt
Whydidshetakeupjournalism?[br][originaltext]M:TinaWhite,somepeopled
[originaltext]TheUnitedStateshasthelargestmyintheworld.Thesizeofan
[audioFiles]audio_etoefz_025(20051)[/audioFiles]A、Helpthewomanrepairhercar
ComparedwiththefirstannulpollconductedbytheNationalSleepFoundation,2
图示结构用位移法计算时,其基本未知量的数目为: A.3 B.4 C.
(2018年真题)下列选项中,不具有法人资格的是()。A.股份有限公司 B.
下列哪项不是紫苏的主治证A.阳虚水肿 B.风寒表证 C.妊娠呕吐 D.鱼蟹
下列关于宫颈脱落细胞学叙述不正确的是A.萎缩性细胞改变也可出现在中青年 B.宫
甲乙两个互斥方案寿命期相同,甲方案的内部收益率为15%,乙方案内部收益率为12%
最新回复
(
0
)