首页
登录
职称英语
[originaltext] In the US, (30)public and policy discussions of higher educat
[originaltext] In the US, (30)public and policy discussions of higher educat
游客
2023-09-01
76
管理
问题
In the US, (30)public and policy discussions of higher education over the course of the 20th century have focused on one issue in particular: access. Massive expansion of higher education, led by the public sector, has created unprecedented opportunities for students to continue their education beyond high school. Although institutional barriers and inequalities in access persist and concerns about affordability continue to mount, American higher education today educates more than 18 million students in more than 4 300 degree-granting institutions. Educational expectations have been on the rise, with more than 90% of high school students expecting to attend college. And many are indeed crossing the threshold of higher education: More than 70% of recent high school graduates have enrolled in either a two-year or a four-year institution. (31) As Martin Trow has observed, higher education has been transformed from a privilege into an assumed right, and for a growing proportion of young adults, into an expected obligation. Although growing proportions of high school graduates are entering higher education, many are not prepared for college-level work and many others have no clear plan for the future. (32) Most American high schools have come to embrace a "college for all" mentality, encouraging students to proceed to higher education regardless of their academic performance. Consequently, high school students expect to enroll in college and complete bachelor’s degrees, even when they are poorly prepared to do so judging from their grade point averages, high school rank, or courses taken. Almost half of students agreed with the statement: Even if I do not work hard in high school, I can still make my future plans come true.
30. What’s the main problem of US higher education in the 20th century?
31. What can we conclude from Martin Trow s observation?
32. What is the consequence of embracing a "college for all" mentality?
选项
A、The higher education has lost its significance.
B、More and more young people can enter the college.
C、Many high school students don’t want to go to college.
D、The number of students in high school has increased.
答案
B
解析
推理判断题。短文中提到,Martin Trow的研究表明高等教育已经从一种特权变成了理所当然的权利,对越来越多的年轻人来说,甚至成了一种预期的义务。由此推断,越来越多的年轻人可以上大学了。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2976570.html
相关试题推荐
[originaltext]M:So,howisyournewroommate,Sarah?W:Shereallyturnsmeof
[originaltext]Italy’scapitalRomeisafamoustouristattraction,butther
[originaltext]Italy’scapitalRomeisafamoustouristattraction,butther
[originaltext]Therearetwobasicwaystoseegrowth:oneasaproduct,th
[originaltext]Therearetwobasicwaystoseegrowth:oneasaproduct,th
[originaltext]Facialexpressionscarrymeaningthatisdeterminedbysituat
[originaltext]AyoungmanwholivedinLondonwasinlovewithabeautiful
[originaltext]AyoungmanwholivedinLondonwasinlovewithabeautiful
[originaltext]Elephantslivemostlyongrass,leavesandfruit.Theyalsoe
[originaltext]Elephantslivemostlyongrass,leavesandfruit.Theyalsoe
随机试题
•ReadthistexttakenfromanarticleaboutAccounting.•Choosethebestsentenc
Theflowersinthevaseshriveledbecausetheyhadn’tbeenwateredforaweek.A、
[originaltext]W:Thankyou,thankyouandwelcometoeveryone’sfavoritegames
[originaltext]W:John,haveyouchosenaphysicaleducationclassyetforthis
【S1】[br]【S9】A、indeedB、henceC、howeverD、thereforeC逻辑衔接题。从文章整体内容来看,文章每一段都谈到了不
机电安装工程的机电调试阶段,应注意施工安全。下列关于机电调试阶段的要求中,错误的
刘某向甲公司购买一套预售商品住宅,商品房预售合同约定房屋建筑面积为150m2,房
伪造货币罪,是指仿照国家货币的票面、颜色、形状,采用各种方法制作假币,冒充真币的
根据艾里克森的人格发展阶段理论,获得完善感是()的发展任务。单选A.青少年期
劳动关系的基本性质是()。A.社会经济关系 B.社会关系 C.经济关系
最新回复
(
0
)