首页
登录
职称英语
[originaltext] Scientists say sharks have lived in the world’s oceans for mi
[originaltext] Scientists say sharks have lived in the world’s oceans for mi
游客
2023-08-30
71
管理
问题
Scientists say sharks have lived in the world’s oceans for millions of years. Scientists say there are more than three hundred and fifty different kinds of sharks.
Sharks do not have bones, and a shark has an extremely good sense of smell. It can find small amounts of substances in the water, such as blood, body liquids and chemicals produced by animals. Sharks also sense electrical and magnetic power linked to nerves and muscles of living animals. These powerful senses help them find their food. Some sharks will eat just about anything. Many unusual things have been found in the stomachs of some tiger sharks. They include shoes, dogs, a cow’s foot and metal protective clothing.
About forty percent of the different kinds of sharks lay eggs. The others give birth to young. Some sharks carry their young inside their bodies like humans do.
Scientists are beginning to understand the importance of sharks to humans. Medical researchers want to learn more about the shark’s body defense system against disease. They know that sharks recover quickly from injuries. Sharks appear never to suffer infections, cancer or heart diseases.
选项
A、By good sense of water waves made by quarries.
B、By good sense of smell and electrical magnetic power.
C、By good sense of light.
D、By good sense of blood.
答案
B
解析
细节考察题。相关句子:“Sharks do not have hones,and a shark has an extremely good sense of smell.It can find small amounts of substances in the water,such as blood,body liquids and chemicals produced by animals.Sharks also sense electrical and magnetic power linked to nerves and muscles of living animals.These powerful senses help them find their food.”可以看出鲨鱼靠敏锐的嗅觉和电磁感觉来捕食猎物。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2969555.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Iwentoutwithmygirlfriendtoanicerestaurantlastnight
[originaltext]M:Iwentoutwithmygirlfriendtoanicerestaurantlastnight
Atonetime,scientiststhoughtthespacebetweenEarthandSunwasavacuu
Atonetime,scientiststhoughtthespacebetweenEarthandSunwasavacuu
Atonetime,scientiststhoughtthespacebetweenEarthandSunwasavacuu
Atonetime,scientiststhoughtthespacebetweenEarthandSunwasavacuu
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,bu
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,bu
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,bu
[originaltext]Motivationcancomefromthreesources,twoofthemexternal
随机试题
DearJim,Hello,IlearnaboutyoufrommyEnglish【M1】
Itwasprobablyaround3000yearsagothatpeoplefirstbeganmakingthings
DothefollowingstatementsagreewiththeinformationgiveninReadingPassage
投资者预期市场利率下降,其合理的判断和操作策略有()。A、适宜选择利率期货空头策略B、适宜选择利率期货多头策略C、利率期货价格将下跌D、利率期货
[originaltext]M:Didyeaevergetintouchwithyourmanager?W:No,whenIcal
等渗性脱水时,血清钠为A.130~150mmol/L B.130mmol/L
关于紫杉醇的特点正确的是A.作用机制与长春瑞滨相同 B.水溶性好 C.主要不
关于心前区疼痛患者的护理,错误的是A:采取舒适的体位 B:做好心理护理,消除恐
D本题可以采用逆向思维的方式来解题,将右侧的四个图形按照左侧的小图形划分,可知,D项:
社会工作者小林发现,他所服务的某村留守妇女希望学习子女教育方面的知识。为满足她们
最新回复
(
0
)