首页
登录
职称英语
There is a consensus on the high value of postsecondary education. That more
There is a consensus on the high value of postsecondary education. That more
游客
2023-08-29
32
管理
问题
There is a consensus on the high value of postsecondary education. That more peo-ple should go to college is usually taken as a given. In his State of the Union address last month, President Obama echoed the words of countless high school guidance counselors around the country: "In this economy, a high school diploma no longer guarantees a good job."
The statistics seem to bear him out. People with college degrees make a lot more than people without them, and that difference has been growing, but does that mean that we should help more kids go to college — or that we should make it easier for people who didn’t go to college to make a living?
We may be close to maxing out on the first strategy. Our high college drop-out rate — 40% of kids who enroll in college don’t get a degree within six years — may be a sign that we’re trying to push too many people who aren’t suited for college to enroll. It has been estimated that, in 2007, most people in their 20 s who had college degrees were not in jobs that required them: another sign that we are pushing kids into college who will not get much out of it but debt.
The benefits of putting more people in college are also oversold. Part of the college wage premium is an illusion. People who go to college are, on average, smarter than people who don’t. In an economy that increasingly rewards intelligence, you’d expect college grads to pull ahead of the pack even if their diplomas signified nothing but their smarts. College must make many students more productive workers, but at least some of the apparent value of a college degree, and maybe a lot of it, reflects the fact that employers can use it as a rough measure of job applicants’ intelligence and willingness to work hard.
We could probably increase the number of high school seniors who are ready to go to college — and likely to make it to graduation — if we made the K-12 system more academically rigorous. But let’s face it: college isn’t for everyone, especially if it takes the form of four years of going to classes on a campus.
The good news is that there have never been more alternatives to the traditional college. Some of these will no doubt be discussed by a panel of education experts on Feb. 26 at the National Press Club, a debate that will be aired on PBS. Online learning is more flexible and affordable than the brick-and-mortar model of higher education. Certification tests could be developed so that in many occupations employers could get more useful knowledge about a job applicant than whether he has a degree. Career and technical education could be expanded at a fraction of the cost of college subsidies. Occupational licensure rules could be relaxed to create opportunities for people without formal education. [br] What’s the author’s attitude towards Obama’s opinion?
选项
A、Approval.
B、Opposition.
C、Indifference.
D、Irony.
答案
B
解析
观点态度题。文章第三段最后一句指出据估计,在拥有大学学位的20多岁的人当中,大多数人并未从事与专业相关的工作。这也表明了我们在把孩子们推进大学,而他们除了债务却几无所得。第四段指出上大学的益处被过分夸大,由此看出作者并不认为每个人都适合上大学,这与奥巴马的观点不同,故[B]项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2967164.html
相关试题推荐
Thereisaconsensusonthehighvalueofpostsecondaryeducation.Thatmore
[originaltext]Americanslearnsportsaspartoftheireducation.Theylearn
[originaltext]Americanslearnsportsaspartoftheireducation.Theylearn
[originaltext]Americanslearnsportsaspartoftheireducation.Theylearn
Assecretaryofeducation.ArneDuncanisoverallyresponsibleforgradesK(
Assecretaryofeducation.ArneDuncanisoverallyresponsibleforgradesK(
Assecretaryofeducation.ArneDuncanisoverallyresponsibleforgradesK(
Assecretaryofeducation.ArneDuncanisoverallyresponsibleforgradesK(
Assecretaryofeducation.ArneDuncanisoverallyresponsibleforgradesK(
Assecretaryofeducation.ArneDuncanisoverallyresponsibleforgradesK(
随机试题
[originaltext]M:IhaveanappointmentwiththeDeanofstudentsattwoo’clock.
Iamverycarelessbynature,andImakeatleastoneblunderalmosteveryday.A
以下关于地铁车站施工主要工法的适用条件,说法错误的是( )。A.适合多种不同类别
有关小儿腹腔镜手术,下列哪一项是不正确的A.胆囊结石多为小结石,易被挤入胆总管
交谈是医患之间最主要的沟通方式,在交谈时应尽量避免用问句,引导话题( )
患者,女性,31岁。因大厦失火,浓烟滚滚,导致头面部烧伤入院。患者鼻毛烧焦、口腔
下列关于麦考莱久期的说法,正确的有()。 A.附息债券的麦考莱久期小于
下列保险规划的做法中,不恰当的有()。 A.富翁家庭为在家太太购买巨额人身意
有的中学生为家长的奖励而努力学习,这种动机属于()。A.直接近景性动机 B.
关于商业银行总分行制度的说法,正确的有()。A.是所有商业银行都实行的制度
最新回复
(
0
)