首页
登录
职称英语
Over a century ago, Alfred Russell Wallace wrote that "we live in a zoologic
Over a century ago, Alfred Russell Wallace wrote that "we live in a zoologic
游客
2023-08-29
40
管理
问题
Over a century ago, Alfred Russell Wallace wrote that "we live in a zoologically poor world, from which all the hugest, fiercest and strangest forms have recently disappeared. " Researchers seeking to explain this " marvelous fact", as Wallace called it, fall into two camps, one invoking global climatic change and the other human hunting as the cause.
Over the past few decades, the debate has become
deadlocked, in part because most researchers have focused their attention on the Americas and northern Eurasia, where the extinction of the huge, fierce, and strange creatures, such as mammoths, and giant sloths(大树懒), occurred between 12, 500 and about 11, 000 years ago. This was a time of rapid climatic change, but it was also when humans first arrived in these regions, making it difficult to discern causality. Australia provides the only separate, continent-sized natural laboratory in which dramatic Quaternary extinctions occurred. It is thus of exceptional importance as a testing ground for extinction theories, but until now problems with dating have limited its potential. Miller and some people have now documented the extinction of the gigantic Australian bird and so have broken new ground in dating huge creatures extinction in Australia. At the same time, these authors have broken the current deadlock in the great huge creature extinction debate.
It has long been appreciated that the intensity of Quaternary extinctions varied greatly around the world. In the oceans, Africa, and Southeast Asia, they were nonexistent or mild. Europe experienced moderate extinction rates, whereas the Americas, Australia, Madagascar, and many Oceanic islands suffered dramatic extinctions. North America lost 73% of all forms weighing more than 44 kg, but Australia suffered the most severely of all the continents, losing every terrestrial vertebrate(脊椎动物)species larger than a human, as well as many smaller mammals, reptiles, and flightless birds, the latter down to about a kilogram in weight. In all, about 60 vertebrate species were lost, including bizarre marsupials(有袋类动物)that resembled giant sloths, kangaroos, and a terrestrial horned tortoise that approached the size of a Volkswagen Beetle car. Establishing just when this bizarre array of creatures last trod Australia’s outback has been an intricate business, with many false leads and sites that are difficult to interpret.
For decades, it was believed that the huge creatures survived until close to the time of the glacial maximum, some 20, 000 years ago, when temperatures were up to 9t cooler than at present and the continent was extremely arid. Conditions were so extreme that trees virtually disappeared from the inland, and 40% of Australia was transformed into a vast active dune field. [br] In the last paragraph, the author seems to be more agreeable to the idea that______ caused the extinction of huge creatures in Australia.
选项
答案
global climatic change
解析
从文中最后一段得知,澳大利亚在冰河极盛期时气候发生了巨大变化,这导致了陆地很大一部分变成了沙丘活动的荒野,故看出作者倾向于将大型动物的灭亡归因于气候的变化。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2966970.html
相关试题推荐
Beforethemidnineteenthcentury,peopleintheUnitedStatesatemostfood
Beforethemidnineteenthcentury,peopleintheUnitedStatesatemostfood
Is20th-centurycapitalismfailing21st-centurysociety?Membersoftheglob
Is20th-centurycapitalismfailing21st-centurysociety?Membersoftheglob
Is20th-centurycapitalismfailing21st-centurysociety?Membersoftheglob
Is20th-centurycapitalismfailing21st-centurysociety?Membersoftheglob
[originaltext]Lifeinthetwentiethcenturymustdemandpreparations.Today
GiveUpSixWordsandChangeYourLifeAlfred
GiveUpSixWordsandChangeYourLifeAlfred
GiveUpSixWordsandChangeYourLifeAlfred
随机试题
Althoughcreditcardsarebecomingamore【B1】______partofthefinancials
Scientistssaytheyhavehighhopesforadrugthatcouldonedayprovidean
【B1】[br]【B3】A、constantB、regularC、lastingD、normalC词义辨析题。regular意为“定期的,有规律的”
14岁女孩,发热半个月,体温38~39℃,双手指指关节和掌指关节肿痛伴活动受限,
下列融资需求当中,既有可能通过短期融资实现,又有可能通过长期融资实现的有()。
A.饭前服 B.睡前服 C.饭后服 D.大多宜空腹服 E.不定时服滋补药
左边给定的是纸盒的外表面,下面哪一项能由它折叠而成?
主题班会的主要形式有() A.主题报告会B.主题汇报会C.主题
既解表散热,又疏肝和胃的中成药是A.参苏片 B.小柴胡片 C.板蓝颗粒 D
对某项目进行风险概率估计时,由于没有有效的统计数据,也不能进行试验,则宜采用的概
最新回复
(
0
)