首页
登录
职称英语
[originaltext] A neighborhood barbershop might seem to some Americans like a
[originaltext] A neighborhood barbershop might seem to some Americans like a
游客
2023-08-27
85
管理
问题
A neighborhood barbershop might seem to some Americans like a thing of the past. Today men often get their hair cut at the same salons as women. But the traditional barbershop still holds a special place in black culture. A barbershop is a place of trust where men can talk about things they might not want women to hear. This is why black-owned barbershops increasingly offer more than just a haircut. Men also receive health education and testing that could save their life. A new study has examined the barbershop health-care model. The study involved about 1 300 customers at 17 black barbershops. Researchers had the barbers at eight of the shops continue to just give haircuts. The other barbers learned how to measure blood pressure and offered it with every haircut. If a customer had high blood pressure, the barber would intervene. The customer would be urged to see a doctor. Customers who went to a doctor would get their next haircut free of charge. The study lasted ten months. All of the men had their blood pressure taken at the start. The study found that blood pressure rates decreased at the shops where the barbers intervened and also at those where they did not. But the difference was in the amount. 20% of the men who were urged to see a doctor got their blood pressure down to a healthy level. So did only 11% of the men who just got haircuts. Dr. Ronald Victor, the study leader, says barbers historically were members of the medical profession. So he thinks it makes a lot of sense for today’s barbers to act as "health care extenders" by sharpening their skills.
16. What can customers do in a traditional black-owned barbershop?
17. How do barbers encourage patients to see their doctors?
18. What did the study find?
19. What does Dr. Victor most probably agree with?
选项
A、Most customers got their blood pressure down.
B、Barbers’ intervention did help those customers.
C、Most customers didn’t follow barbers’ advice.
D、Barbers were qualified to work as doctors.
答案
B
解析
推理判断题。短文提到研究结果:两组理发店中的高血压患者均有康复,但康复的概率不同,有理发师进行干预的一组患者的康复率是20%,而无干预的一组是11%。由此推断,理发师对患者的干预是有作用的,能大大促进患者恢复健康。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2961170.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenpeopletalkaboutAmericanpopularmusic,theydon’tjus
[originaltext]InBritain,justafterthemaintelevisionnewsprogrammes,a
[originaltext]InBritain,justafterthemaintelevisionnewsprogrammes,a
[originaltext]Thewindsofatornadoarethemostviolentanddestructiveo
[originaltext]W:Areyoubusythisevening?I’mgoingovertotheInternational
[originaltext]W:Areyoubusythisevening?I’mgoingovertotheInternational
[originaltext]W:Areyoubusythisevening?I’mgoingovertotheInternational
[originaltext]W:Hi,Sam.Welcometothe"EllenShow".M:Thankyou.W:Sam,ho
[originaltext]W:Hi,Sam.Welcometothe"EllenShow".M:Thankyou.W:Sam,ho
[originaltext]W:Hi,Sam.Welcometothe"EllenShow".M:Thankyou.W:Sam,ho
随机试题
Itissaidthateveryboyandgirlinthisschoolmusthave______haircutshort
[originaltext]M:Hi,Jenny,whyareyoustilleatingwhileyouareusingtheco
Wildlifeconservationistssaythecoverthatfoliageprovidesforanimalsisequ
There______beanydifficultyinpassingtheroadtestsinceyouhavepracticed
A.相似且合同 B.相似不合同 C.合同不相似 D.不合同也不相似
转移训练基本原则中哪一项不正确A.要注意搬移的正确姿势 B.采用较大的站立支撑
防眩板放样施工中的质量控制为()。A.支架放样应先确定控制点 B.确定控
关于可转换债券要素的叙述,正确的有()。A:可转换债券要素基本决定了可转换债券的
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
关于联合试运转费的说法,正确的是()。A.联合试运转费包括单机的调试费 B.
最新回复
(
0
)