首页
登录
职称英语
[originaltext] OK. Welcome, everybody. We’re lucky with the weather today.[3
[originaltext] OK. Welcome, everybody. We’re lucky with the weather today.[3
游客
2023-08-26
69
管理
问题
OK. Welcome, everybody. We’re lucky with the weather today.[32]It is unusual for it to be so hot here at this time of year — we’re more used to rain which is why everything’s so green. Now,[33]Cork is Ireland’s second largest city and 420, 000 people live here. That’s much smaller than our capital city Dublin, which has a population of 1, 058, 000. The city centre is actually on an island surrounded by the river. When people arrive in the city by car, they often get very confused by all the bridges they keep crossing as they go from one part of the city to another.
As you walk down St. Patrick Street, you’ll see on one side old buildings going back to the eighteenth and nineteenth centuries. On the other side are mainly modern offices and shops. You may want to come back and spend some time looking at the older buildings and churches we pass. After that, we will visit the famous covered food market. If you want to stop and buy something,[34]I suggest the bread, which they bake several times a day or some fresh fruit. They also sell fresh fish but it’s a bit hot to carry that around today. In the Grand Parade we’ll go past some very pretty buildings and we’ll then stop in the cafe in the Art Gallery for a drink. This is an excellent place to have lunch if you want to come back another day. We can’t visit the university and the Public Museum on this walk, but I recommend that you go there another day. The museum is open every afternoon between two and five except Saturday, but it’s also open in the morning from Monday to Friday. Now, if you’re ready, we’ll set off.
32. In what aspect is today’s weather unusual according to the speaker?
33. Which country does the city of Cork belong to?
34. What does the speaker suggest people buy in the food market?
35. Who is probably the speaker?
选项
A、Germany.
B、England.
C、Ireland.
D、France.
答案
C
解析
细节题。文中明确提到,Cork(科克)是爱尔兰的第二大城市(Ireland’s second largest city),由此可知Cork是爱尔兰的城市,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2959040.html
相关试题推荐
[originaltext]OneofthemostpopularliteraryfiguresinAmericanliteratu
[originaltext]OneofthemostpopularliteraryfiguresinAmericanliteratu
[originaltext]OneofthemostpopularliteraryfiguresinAmericanliteratu
[originaltext]TheSaharaDesertisoneofthedriestregionsonearth.Very
[originaltext]Manyinternationalstudentschooselargeschools.Butagrowi
[originaltext]Manyinternationalstudentschooselargeschools.Butagrowi
[originaltext]W:WithmetodayinthestudioisDr.MiriamRichards,who’sale
[originaltext]W:WithmetodayinthestudioisDr.MiriamRichards,who’sale
[originaltext]M:Solet’smeetourfirstholidaymaker.Hellothere.canyoute
[originaltext]M:Solet’smeetourfirstholidaymaker.Hellothere.canyoute
随机试题
[originaltext]AviArditti(M)LidaBaker(W)Now,listentoPartOneofthe
Mostchildrenwithhealthyappetitesarereadytoeatalmostanythingthati
Aboutthetimethatschoolsandothersquitereasonablybecameinterestedi
TheMysteryoftheNazcaLines[A]IfyouvisitthePeruviancoastaldese
Professionalwomenwhoputcareersonholdforfamilyorotherreasonsearn
FromhumblebeginningsinagarageinMenloPark,Californiain1998,Google
初步设计不得随意改变被批准的可行性研究报告所确定的( )和总投资等控制目标。A
一个国家选择什么样的政治发展道路,是由这个国家的国情和国家性质决定的。在长期实践
下列说法中,正确的是( )。A.大赦既赦其刑,又赦其罪B.特赦只赦其刑
依据FIDIC的《施工合同条件》规定,仅给予承包人工期和费用补偿而不补偿利润的事
最新回复
(
0
)