首页
登录
职称英语
[originaltext] Madrid might not enjoy the same international reputation as P
[originaltext] Madrid might not enjoy the same international reputation as P
游客
2023-08-26
65
管理
问题
Madrid might not enjoy the same international reputation as Paris, London, or Rome, But what the city lacks in prestige, it makes up for in atmosphere. Madrid’s wide outdoor squares are crowded with people day and night.
Madrid is known as Europe’s biggest party scene. The city comes alive when the sun goes down. People young and old lounge in the jazz bars, dance clubs, and late-night cafes. Also, many of Madrid’s restaurants offer outdoor seating. Tourists can enjoy delicious Spanish food while watching the constant parade of people along the streets.
Residents of Madrid usually start the day with a breakfast of coffee and long sticks of fried bread called churros. At noon, they return home for a family meal, followed by a good rest.[30]Dinner is usually eaten late. Many people don’t sit down for their evening meal until 10 p. m.!
Those wanting to explore the dynamic city of Madrid should start at the Museo Chicote. This bar appeared in Ernest Hemingway’s 1938 collection Stories of the Spanish Civil War, and has been a trendy spot ever since. Another bar, the Teat-ro Real, features a kind of Spanish opera called Zarzuela. Interestingly, the famous Spanish opera singer Placido Domingo’s parents were zarzuela performers.
For a glimpse of Madrid’s softer side, spend an afternoon wandering in one of the city’s fifteen major museums. The works by Spanish artists like Miro, Dali, and Picasso are as intriguing as the city itself.
29. What can we learn about Madrid from the passage?
30.Which of the following is true about people in Madrid?
31.What is the Museo Chicote?
选项
A、It is famous for its bread called churros.
B、It breeds a lot of artists.
C、It provides an enjoyable atmosphere.
D、It is as famous as any other major cities.
答案
C
解析
细节题。短文开头提到,Madrid不像Paris,London或Rome那样享有国际盛誉,但是它的温馨气氛弥补了它在威严上的缺失,也就是说Madrid这座城市provides an enjoyable atmosphere,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2959036.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Iabsolutelylovewhatyou’rewearingtoday.Seriously,itloo
[originaltext]W:Iabsolutelylovewhatyou’rewearingtoday.Seriously,itloo
[originaltext]W:Iabsolutelylovewhatyou’rewearingtoday.Seriously,itloo
[originaltext]Culturalcontrolsaretheoldestmethodsthathavebeenused
[originaltext]Culturalcontrolsaretheoldestmethodsthathavebeenused
[originaltext]Culturalcontrolsaretheoldestmethodsthathavebeenused
[originaltext]Anelementaryschoolbusdriverpulledintoagasstationin
[originaltext]M:Hey,anyideaofwhattodothissummervacation?Theredoesn’
[originaltext]M:Hey,anyideaofwhattodothissummervacation?Theredoesn’
[originaltext]W:(19)Youareanexpertonurbanproblem,Mr.Cross.Iwonderho
随机试题
Ican’tfinishtheworkintime______youhelpmetranslatethetexts.A、unlessB、
Whenwashisbicyclestolen?______yearsago.20
Thisisforpeoplewhoareinterestedinadoptingalow-fatlifestyleorfor
以下属于幼儿园教师“环境创设与利用”专业能力内容的是()。A.建立班级秩序与规
我国第一次将“社区服务”这一概念以法律形式规定下来的法规是()。A.《
关于医患双方权利与义务的下述口号和做法中。不可取的是A.医者不是上帝 B.患者
“保泰松减慢肾血流,使合用甲氨蝶呤的毒性增大”的影响因素是药物A:中毒 B:吸
所谓智力,一般指人们的认识能力,即认识客观事物的基本能力,是认识活动中表现出来的
会计核算以公历每年7月1日起至次年6月30日止为一个会计年度。()
D
最新回复
(
0
)