首页
登录
职称英语
[originaltext] Frostbite is damage that happens when skin is exposed to extr
[originaltext] Frostbite is damage that happens when skin is exposed to extr
游客
2023-08-25
83
管理
问题
Frostbite is damage that happens when skin is exposed to extreme cold for too long.(16)It mainly happens on the hands, feet, nose and ears. People with minor cases of frostbite that affect only the skin may not suffer any permanent damage. But if deeper tissue is affected, a person is likely to feel pain every time the area gets cold. If blood vessels are damaged, people can suffer an infection.(17)Sometimes the only way doctors can treat an injury like this is to remove frostbitten areas like fingers and toes.
To avoid cold-related injuries, here is a simple way to remember four basic steps to staying warm. Think of COLD—C. O. L. D. The C stands for cover. Wear a hat and scarf to keep heat from escaping through the head, neck and ears.(18)And wear mittens instead of gloves. In gloves, the fingers are separated, so the hands might not stay as warm as they would in mittens. The O stands for overexertion. Avoid activities that will make you sweaty. Wet clothes and cold weather are a dangerous combination. L is for layers. Wearing loose, lightweight clothes, one layer on top of another, is better than wearing a single heavy layer of clothing.(19)Make sure outerwear is made of material that is water-resistant and tightly knit. D is for dry. In other words, stay as dry as possible. Pay attention to the places where snow can enter clothing. These include the tops of boots, the necks of coats and the wrist areas of mittens or gloves.
16. In which part of the body does frostbite usually happen?
17. What do doctors sometimes have to do if the frostbitten area is hurt too badly?
18. Why are mittens better than gloves?
19. Which of the following is the best choice of an overcoat in the freezing weather?
选项
A、Face.
B、Body.
C、Arms.
D、Feet.
答案
D
解析
短文一开始即点明了冻伤容易出现的部位,即手、脚、鼻子和耳朵,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2954914.html
相关试题推荐
[originaltext]Manyfactssuggestthatchildrenareoverweightandthesitua
[originaltext]Manyfactssuggestthatchildrenareoverweightandthesitua
[originaltext]Manyfactssuggestthatchildrenareoverweightandthesitua
[originaltext]Inthislesson,IwanttotalkaboutthehistoryofTheWhite
[originaltext]Inthislesson,IwanttotalkaboutthehistoryofTheWhite
[originaltext]ZoeChamberswasasuccessfulPR(PublicRelations)consultant
[originaltext]M:Iwasyoungoncemyself,youknow.Iknowwhatit’sliketobe
[originaltext]W:AsyouhavegivenusdetailedinformationaboutChristmasand
[originaltext]W:AsyouhavegivenusdetailedinformationaboutChristmasand
[originaltext]W:Oh,it’ssocold.Wehaven’thadsuchaseverewinterforsol
随机试题
Diana:Lookatthosestrangely-dressedkids.Whataretheydoingthere?Ar
Theoldgentlemanwasavery_____lookingperson,withgreyhairandgoldspect
关于佝偻病,说法错误的是()。A.在6个月时,可发生肋骨串珠和肋骨外翻
陕西省2006年城镇居民人均可支配收入比去年约增长了()。A.15%
动员居民参与社区活动是城市社区工作的关键,也是考验社会工作者能力的要点。下列社会
简述岗位薪酬制度的概念、特点和类型。
下列关于性格和气质的说法,错误的是()A.急躁型的人一般迟疑不决,有时表现坚强
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
项目质量控制系统运行中,监理工作的主要手段有( )。A.编制监理规划和监理实施细
患者,男,55岁。大量饮酒十余年,停止喝酒后2天出现走路不稳、四肢震颤,看到床上
最新回复
(
0
)