首页
登录
职称英语
[originaltext] I studied to be a nurse in England and finally came to the Un
[originaltext] I studied to be a nurse in England and finally came to the Un
游客
2023-08-23
79
管理
问题
I studied to be a nurse in England and finally came to the United States. After several years of working in hospitals in the country, I noticed some differences in the nursing practice between Britain and the US.
A nurse licensed in Britain may practice anywhere in the country and in some foreign countries,[23]but in the United States, the nurse must apply in every state where she hopes to work.
In Britain, a nurse is a highly respected, devoted woman, or occasionally man with a vast amount of responsibility. The patients have great belief in her judgment and advice. The doctor relies on her reports and seldom interferes in a nursing duty. What’s more, the nurse is always consulted about the patient’s requirements and his progress. And the nurse is a member of the health team who sees the patient most frequently. So to the patient, she is the most familiar person in the strange hospital world.
But in the United States, the patient is likely to be under the care of the same doctor in and out of the hospital. So the doctor is the person the patient knows best and the one he trusts most easily.[25]Although the patient’s treatment and care are discussed with the nurse, a nurse is not allowed much freedom to advise a patient. But I myself found nursing practice easier in the US. I didn’t need to write several charges or care for the needs of the patient. Medicines were always kept at hand, and all charges were met by "National Health". And the patient didn’t have much anxiety and so was more easily cared for while he was in hospital.
23. What can we learn about the nurses licensed in the United States?
24. What does the speaker tell us about the nurse in Britain?
25. According to the speaker, what is the nurse not allowed to do in the US?
选项
A、They can practice anywhere in America or in other countries.
B、They need to apply in the state where they want to work.
C、They have to get the permission from National Health.
D、They are only allowed to work in their own country.
答案
B
解析
短文分析了英美护士的差别,提到在美国“如果一个护士想在一个地方工作,就必须向该州申请护士执照”,故B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2951428.html
相关试题推荐
[originaltext]Thosewhousesolarenergyhelpussaveourpreciousfuel.As
[originaltext]Thosewhousesolarenergyhelpussaveourpreciousfuel.As
[originaltext]Thosewhousesolarenergyhelpussaveourpreciousfuel.As
[originaltext]Thosewhousesolarenergyhelpussaveourpreciousfuel.As
[originaltext]Formostpeople,readinganewspaperhasbecomeahabitpasse
[originaltext]Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavel
[originaltext]M:Hey,Jane.What’ssointeresting?W:Oh,hi,Tom.I’mreading
[originaltext]M:Iseeyouandyourfriendshavebeendecoratingthedormitory.
[originaltext]M:IjustwonderwhyJanetneverbecomesanactressintheadvert
[originaltext]M:IjustwonderwhyJanetneverbecomesanactressintheadvert
随机试题
Thegovernmentwillspendmoneypipingnaturalgastothecity’shomesinorder
ThedevelopmentandwidespreaduseofcomputertechnologyandtheInterneth
Viewedfromthehilltop,afewneglectedfarmhouseslayscatteredinthevalley.
Everyoneshouldgetthedimetoday,oritwillbetoolatetogetthecontract.A
Duringthesummerholidayseasonitisdifficulttofinda(n)_____roominthe
Whenolderpeoplecannolongerremembernamesatacocktailparty,theyten
外国人所持签证、停留居留证件由签发机关宣布作废的情形有()。A.签证损毁
免疫球蛋白定量的常用方法是A.免疫比浊法B.蛋白电泳C.免疫固定电泳D.ELIS
波特认为有5种力量决定整个市场或其中任何一个细分市场的长期的内在吸引力。这5个
男性,60岁,1个月来乏力、食欲不振,两周来气短,干咳,喜右侧卧位,既往有糖尿病
最新回复
(
0
)