首页
登录
职称英语
[originaltext] From California to Connecticut, babies sit on the laps of the
[originaltext] From California to Connecticut, babies sit on the laps of the
游客
2023-08-21
69
管理
问题
From California to Connecticut, babies sit on the laps of their parents or caretakers and are spoken to in Italian, French, Spanish and, increasingly, Chinese. They sit in circles, distracted by cuddly toys, at schools such as the Language Workshop in New York or informal groups organized by parents.
There have been several studies that have found advantages in starting children off in a new language at a young age. Researchers don’t know whether it is biological or social, but most children who learn a language before puberty seem to develop the ability to speak it as a native would.
Francois who runs the Language Workshop, has created a line of linguistic software for young children. "Understanding comes long before speaking, and speaking before reading and writing. That’s the way we teach the languages," as Francois says. "And when we translate for children we actually add confusion; it is not necessary in our class. For clarity we have to repeat the word until the idea sinks in."
Some parents fear that with all these different words and languages, their children will have a harder time picking up English or will get confused, but scientists have found no such disadvantage to being multilingual. There are emerging theories that the brain is designed to pick up multiple languages early in life, and that our current monolingual focus is actually a setback of the evolution. Some research shows, when people develop a window in which children can most readily absorb new languages, for the first 6 months of life, for example, babies can hear every sound from every language in the world.
16. What is purpose of the Language Workshop?
17. How do the teachers in the Language Workshop teach?
18. What do the scientists think about the multilingual phenomenon?
选项
A、They develop a series of language books for teaching.
B、They provide reading and writing practices to toddles.
C、They keep using the word they want the listeners to learn.
D、They work together with the translators in the classes.
答案
C
解析
短文说,为了让孩子理解词的意思,他们采取的方法是不断重复,直至孩子明白。故答案是C。短文中提到the Language Workshop开发了一系列语言软件,但没有提及开发语言课本,排除A。Francois认为理解先于说,说先于读和写,帮孩子翻译实际上只会增加困扰,B、D项是利用录音中出现的reading andwritmg和translate制造的干扰项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2946019.html
相关试题推荐
[originaltext]Untilthe20thcentury,mostpaintingswererepresentational.
[originaltext]Untilthe20thcentury,mostpaintingswererepresentational.
[originaltext]Untilthe20thcentury,mostpaintingswererepresentational.
[originaltext]W:Youenjoygoingthroughsecondhandbookstores,don’tyou?It’s
[originaltext]W:Youenjoygoingthroughsecondhandbookstores,don’tyou?It’s
[originaltext]W:Youenjoygoingthroughsecondhandbookstores,don’tyou?It’s
[originaltext]M:Todaytimehasgonebysoquickly!Doyouestimatehowlonga
[originaltext]W:You’vebeentravelingallyourlife.Whenareyougoingtoset
[originaltext]W:You’vebeentravelingallyourlife.Whenareyougoingtoset
[originaltext]W:You’vebeentravelingallyourlife.Whenareyougoingtoset
随机试题
Themostimportanttechnologicaleventofourtimeistheriseofthecomput
Accordingtothelatestsurvey,themajorityofpeoplewhokeep______toNewScie
[originaltext]Theword"sports"firstmeantsomethingthatpeopledidinth
某公路工程在完成监理、施工招标后,驻地高级监理工程师分析了该工程项目的规模和特点
收费广场照明设施分项工程的质量检查标准中,要求灯杆防雷接地电阻应当()。A
为有效地控制工程造价,应做到()。A:以施工阶段为重点进行控制 B:以设计阶
下列有关无形资产摊销和减值的表述中,正确的是()A.使用寿命不确定的无形
A.可引起碱血症 B.可致腹泻 C.可产生黏膜保护作用 D.可引起反跳性胃
骨架型缓控释药物的释放速度取决于A.不一定 B.药物载药量 C.固体药物的溶
由1、2、3组成没有重复数字的所有三位数之和是多少?A.1222 B.12
最新回复
(
0
)