首页
登录
职称英语
It seems logical: College graduates have lower unemployment and earn more th
It seems logical: College graduates have lower unemployment and earn more th
游客
2023-08-20
61
管理
问题
It seems logical: College graduates have lower unemployment and earn more than less educated workers, so, the thinking goes, the fix for today’s weak growth in jobs and wages is to make sure that more people earn college degrees. But that’s a common misperception,【C1】______attention from the serious work that has to be done to create jobs and improve incomes.
A college education remains a【C2】______to more stable, higher-paying employment. The recent jobless rate for college graduates ages 25 and older was 3.2 percent. That is a far lower rate of joblessness than for high school graduates and people without high school【C3】______.
But that doesn’t mean that enough good jobs are, or will be,【C4】______for college graduates. The jobless rate for those under 25 averaged 8.2 percent this year. Recent graduates also face【C5】______underemployment, meaning that they work in jobs that typically do not require bachelor’s degrees.
Pay,【C6】______, has not changed for college-educated workers over the past 12 years. That’s better than【C7】______, as has been the case for less-educated workers. But it also shows that a college education, in and of itself, does not create good jobs at good pay. For that, a【C8】______economy is essential—including consistent pro-employment policies and investments by business and government.
Right now, the【C9】______for more good jobs at good pay is not good. According to recent data from the Bureau of Labor Statistics, of the 20 occupations expected to add the most new jobs from 2012 to 2022, only one—general and operations management—requires a bachelor’s degree. It also pays well. Most of the other big-growth occupations offered very low or【C10】______pay.
A)declining B)diplomats C)meanwhile D)outlook
E)qualitative F)available G)evacuated H)thriving
I)moderate J)hence K)diverting L)path
M)eligible N)diplomas O)rising [br] 【C8】
选项
答案
H
解析
此处应填入修饰economy的词,由a可知是辅音开头,可能是形容词、分词或名词。上一句提到大学教育本身不创造薪水高的好工作,根据下文破折号后面的补充说明,可知持续促进就业的政策以及企业和政府的投资会给经济带来好的结果,故填人的词应表积极意义,thriving“兴旺的”符合要求。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2941161.html
相关试题推荐
Maybeunemploymentisn’tsobadafterall.Anewstudysaysthat,incomenot
Maybeunemploymentisn’tsobadafterall.Anewstudysaysthat,incomenot
Maybeunemploymentisn’tsobadafterall.Anewstudysaysthat,incomenot
Thisisatimeofgreatchangeintheworld—technological,economic,religio
Thisisatimeofgreatchangeintheworld—technological,economic,religio
Thisisatimeofgreatchangeintheworld—technological,economic,religio
Thisisatimeofgreatchangeintheworld—technological,economic,religio
Thisisatimeofgreatchangeintheworld—technological,economic,religio
Biologically,thereisonlyonequalitywhichdistinguishesusfromanimals:
Biologically,thereisonlyonequalitywhichdistinguishesusfromanimals:
随机试题
Forsometimenow,worldleaders_____outthenecessityforagreementonarmsr
Therearereportsthatpupilsinsomeareaswere______toparticipateinwelcom
A.classifiedB.conductedC.dietingD.earlierE.laterF.
俗话说“民以食为天”。【T1】饮食文化,即围绕着人们日常工作中的食物、饮料及其食用方法所形成的文化现象。(centeron)从半坡村文化遗址
Weallfeelsorryfor________forsolongafteryourarrival.A、keepyouwaiting
[originaltext]NewsItemOne Tornadoessweptt
Themarketisaconcept.Ifyouare,growingtomatoesinyourbackyardfors
某供水工程采用DN2400球墨铸铁管,长约33.4km,设计输水流量6.7m3/
女性,38岁。肝区持续性钝痛3个月,突发右上腹剧痛4小时。既往患慢性肝病10年。
甲公司与乙公司组成联合体投标,则下面说法正确的是()。A.共同投标协议在中
最新回复
(
0
)