首页
登录
职称英语
[originaltext] So, uh, as Jim said, James Polk was the eleventh president. A
[originaltext] So, uh, as Jim said, James Polk was the eleventh president. A
游客
2023-08-17
76
管理
问题
So, uh, as Jim said, James Polk was the eleventh president. And, um, my report is about the next president Zachary Taylor. Taylor was elected in 1849.(9)It’s surprising because he was the first president that didn’t have any previous political experience.(10)The main reason why he was chosen as a candidate was that he was a war hero.
In the army his men called him old, rough and ready. I guess because of his rough edges. He was kind of direct and he didn’t really look like a military hero. He liked to do things like wearing civilian clothes instead of uniform even in battle. And he was so short and plump that he had to be lifted up on his horse. But he did win a lot of battles and he became more and more popular. So the Whig party decided to nominate him for the presidency, even though no one knew anything about where he stood on the issues.(11)I couldn’t find much about his accomplishments, probably because he was only in office about a year and a half before he died. But one thing,he pushed for the development of the transcontinental railroad because he thought it was important to form a link with the west coast. There was a lot of wealth in California and Oregon from commerce and minerals and stuff. Also he established an agricultural bureau in the Department of the Interior and promoted more government aid to agriculture.
Well, that’s about all I found. Like I said, he died in office in 1850, so his vice president took over. And that’s the next report. So, thank you.
Questions 9 to 11 are based on the conversation you have just heard.
9. Why is it surprising that Taylor was elected president?
10. Why was Zachary Taylor chosen by his party as a candidate for president?
11. Why did Taylor accomplish relatively little as president?
选项
A、He lost the support of farmers.
B、He was opposed by the Whig party.
C、He died early in his term.
D、He came into conflict with railroad owners.
答案
C
解析
文中提到泰勒功绩少的原因是他在任仅有1年半的时间就去世了。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2934954.html
相关试题推荐
[originaltext]Inthelate1400s,whenChristopherColumbusreturnedtoSpai
[originaltext]Inthelate1400s,whenChristopherColumbusreturnedtoSpai
[originaltext]Idon’tthinkIhavetoldyouaboutmytriptoTanglewood’sm
[originaltext]Moderator:Goodevening,everyone!It’sagreathonorofus
[originaltext]Moderator:Goodevening,everyone!It’sagreathonorofus
[originaltext](12)Facebookhashalfabillionusers.That’shugeforapla
[originaltext](12)Facebookhashalfabillionusers.That’shugeforapla
[originaltext]So,uh,asJimsaid,JamesPolkwastheeleventhpresident.A
[originaltext]So,uh,asJimsaid,JamesPolkwastheeleventhpresident.A
[originaltext]M:Howdoyouandyourhousemateslike(5)thenewco-op?I’mthink
随机试题
Readthefollowingarticleabouttheimportanceofappraisingemployeeperfo
PreparationsarebeingmadefortheOlympicGames______inBeijingin2008.A、he
September7th,2004A
Don’tworry,behappyand,accordingtoanewresearch,youwillalsobehe
在过去的50多年中,我国的体育运动取得了可喜的成绩。Inthepast50-oddyears,greatachievementshavebeen
关于培根的“知识就是力量”,理解正确的有( )。A.知识具有实用性 B.知识
A.氧化酶升高 B.酸性和碱性磷酸酶升高 C.碱性磷酸酶升高 D.酸性磷酸
从所给的四个选项中,选择最合适一个填入问号处,使之呈现一定规律性: A.如上图
2010年3月,A市B房地产开发公司征收C村的200亩基本农田,欲建一住宅小区。
发行公司债券的上市公司应当为债券持有人聘请()。A:信用增级机构B:经纪人C
最新回复
(
0
)