首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Good morning everyone. Thanks for being on time. We’ve got a w
[originaltext]M: Good morning everyone. Thanks for being on time. We’ve got a w
游客
2023-08-17
86
管理
问题
M: Good morning everyone. Thanks for being on time. We’ve got a whole bunch of topics to go over today, but let’s start with a simple one: our company’s dress code.
W: We have a dress code?
M: Well... if we didn’t have one before, I’m introducing one, starting now.
W: What exactly does this mean?
M:(5)I’ve become concerned that we are getting a bit too casual. I was walking through the office the other day and some people were wearing shorts and T-shirts! I don’t think that is appropriate office wear.
W: It’s true. Our standards have been going down. It used to be that we wore casual clothes only on Fridays, but these days it seems we do it almost every day.(6)But Frank, don’t you think maybe this isn’t such a big issue? I mean, why does it matter what we are wearing? I think productivity is more important!
M: Actually, I agree with you, Susan. Productivity is the most important thing. But I think what we wear is linked to productivity.
W: In what way are they linked? I’m not so keen on this idea.(7)I think neckties cut off blood circulation. I’m much more in favor of a relaxed workplace environment.
M: Police officers wear uniforms, right?(8)It’s a symbol to both them and the public that they are serious about what they do. And for some companies a relaxed atmosphere might work. At Google they let you bring your dog to work!(8)But we are a serious financial company with an image to uphold.
5. Why does the man emphasize the dress code?
6. Compared to clothing, what does the woman care more about?
7. What is the woman’s opinion about workplace?
8. Why does the man refer to the police officers’ uniforms?
选项
A、The image of their company is similar to the police officer’s.
B、They will communicate with police officers in daily lives.
C、Some companies have taken some measures owned by policemen.
D、Google dislikes the police officers’ uniforms.
答案
A
解析
本题问的是为什么男士提及警服。对话中男士提到警察要穿制服,这对公众来说象征着严肃,比起一些工作氛围轻松的公司,他们是一家认真的金融公司。由此可知,男士之所以提到警察的着装,是为了说明他们公司的形象也比较严肃。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2933507.html
相关试题推荐
[originaltext]Goodmorning.Ifeelhappytogiveyoualecturetoday.Ibel
[originaltext]Goodmorning.Ifeelhappytogiveyoualecturetoday.Ibel
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreatple
[originaltext]GailArmandandRobertVanSluishadaplanfortheirretirem
[originaltext]GailArmandandRobertVanSluishadaplanfortheirretirem
[originaltext](9)Studentswhostruggledearlyonwithbasicreadingandma
[originaltext]M:Here’smyjobapplication.W:Letmesee.Dowehaveallthei
[originaltext]M:Here’smyjobapplication.W:Letmesee.Dowehaveallthei
[originaltext]M:Here’smyjobapplication.W:Letmesee.Dowehaveallthei
[originaltext]M:Here’smyjobapplication.W:Letmesee.Dowehaveallthei
随机试题
•Readthearticlebelowaboutinternationaltaxation.•Inmostofthelines41
We’realwaysbeingtoldbytheDepartmentofHealthtoeatfiveportionsof
俗话说“民以食为天”。【T1】饮食文化,即围绕着人们日常工作中的食物、饮料及其食用方法所形成的文化现象。(centeron)从半坡村文化遗址
Completetheflowchartbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSforeachanswer.
WhatIsLiteraryWriting?I.Distinguishingfeatureso
[originaltext]M:Whydoyouthinkthatway?W:WhileIadmitthereisverylitt
左侧颞下间隙感染患者,已经行颞部及下颌下区切口的上、下贯通式切开引流术,流出大量
下列哪种药物的镇痛效能最强A、硫喷妥钠 B、氯胺酮 C、依托咪酯 D、羟丁
患者,男,52岁,进食海鲜后3小时出现右足指的跖趾关节红肿及疼痛,查白细胞15.
絮凝剂和反絮凝剂A.泊洛沙姆 B.琼脂 C.枸橼酸盐 D.苯扎氯铵 E.
最新回复
(
0
)