首页
登录
职称英语
Here’s a question about chickens and eggs you may not have heard before: How
Here’s a question about chickens and eggs you may not have heard before: How
游客
2023-08-04
28
管理
问题
Here’s a question about chickens and eggs you may not have heard before: How is it that an egg can be so hard to break from the outside, yet so easy for a weak little chick to peck through from the inside?
It’s a tough question to crack. Eggshells are thought to change as the chick grows inside. As the creature develops, parts of the inner eggshell dissolve and the fuzzy little bird incorporates some of that calcium into its bones. But it remained unclear how this process influenced eggshell microstructure. Now, As Nicola Davis at The Guardian reports, a new study in Science Advances suggests that it’s all about the structure of the egg and how it develops with the growing creature inside.
To solve the mystery and study egg structures, researchers at McGill University used a new method that allowed them to cut extremely thin sections of shell. They then analyzed these thin sections using a microscope to study shell structure.
The team examined the shell of fertilized (受精的) eggs and compared that to unfertilized eggs. As Laurel Hamers at ScienceNews reports, they discovered that the key to the eggs’ toughness appeared to be the formation of microstructures, guided into place by proteins. They focused their analysis on one particular protein, which is found throughout the shell and is believed to be vital in the organization of mineral structure.
As Davis explains, the special protein seems to act as a "scaffold (脚手架)" that guides the structure and density of minerals in the shell, in particular calcium. In a developed egg, the minerals in the outer layer of the shell are densely packed and rich with such special protein. But inner egg layers have a different structure, which has less of such special protein and lower density of mineral packing.
In non-incubated eggs, the nanostructure didn’t change. But in the fertilized eggs, the structure of the inner egg appeared to shift over time. Calcium was transferred to the chicks and the inside of the shell grew weaker, making it easier for the chick to crack through. The inner shell also became bumpier (更崎岖不平的), which the researchers believe provides more surface area for chemical reactions that release calcium to the chicks.
Knowing the structure of the egg could lead to new types of materials, says Lara Estroff, a Cornell engineer who was not involved in the study, Hamers reports. The researchers think it could even improve food safety for eggs. About 10 to 20 percent of chicken eggs crack in transport, which could lead to contamination. Understanding why some eggs are stronger than others could help breed chickens with tougher eggs. [br] What does the passage say could be a practical application of the new study?
选项
A、Helping a chick crack through the eggshell more easily.
B、Creating new materials by knowing the structure of eggs.
C、Making it easier to tell fertilized eggs from unfertilized ones.
D、Increasing the food safety and improving the taste of egg food.
答案
B
解析
根据题干中的信息词a practical application of the new study,可以把答题线索定位到最后一段。最后一段指出,据汉默斯报道,未参与这项研究的康奈尔大学工程师拉腊.埃斯特洛夫说,了解鸡蛋的结构可能会产生新型材料,即关于鸡蛋结构的研究可能有助于人们研发出新型材料,故本题应选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2897618.html
相关试题推荐
[originaltext]Hereisaquestionforyou.Thecustomerisalwaysright.Rig
[originaltext]Hereisaquestionforyou.Thecustomerisalwaysright.Rig
[originaltext]Hereisaquestionforyou.Thecustomerisalwaysright.Rig
[originaltext]Here’saquestionforyou.Whataretheliberalarts?Thelib
[originaltext]Here’saquestionforyou.Whataretheliberalarts?Thelib
A、Sheisalwaysdistractedbycandies.B、Shedoesn’tansweranyquestions.C、She
[originaltext]AmericanIndiansgrewandsmokedtobaccobeforeColumbuscame
B根据空格前的不定冠词a可知,此处应填可数名词。下文questioning一词表明欧元的实力受到质疑,而曾经经济学家是相信它成为第一储备货币的实力。据此可推断此
M根据lecturer,software,submitquestions,answers和computer定位到M段。该段说的是一名讲师受够了学生发邮件来提出
A、Ourbiologicalclocksarecontrollablebeforetenyearsold.B、Teenagersshoul
随机试题
Agoodtranslatorisbydefinitionbilingual.Theoppositeisnot(1)true,
A.血磷升高 B.血钙降低 C.两者都有 D.两者都无维生素D代谢障碍时
患者,男,70岁,因头痛、头昏来院就诊,既往有高血压史10年。住院期间,护士应定
仲裁裁决书自( )之日起发生法律效力。 A、发出 B、当事人收到 C
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
目前,我国商业银行最主要的资金来源是( )。A.贷款 B.债券 C.存款
蛋白质的三级结构是指A.肽链中某一区段氨基酸残基的相对空间位置 B.多肽链中氨
根据《民法典》的规定,关于合同的履行,下列表述不正确的是()。A.债权人分立、合
高土壤电阻率地区,可采用的降低接地电阻的措施有()。A.敷设引外接地极,但距离
31岁妇女,平时月经规律,停经58日阴道少量流血10日,偶有阵发性腹痛。妇科检查
最新回复
(
0
)