首页
登录
职称英语
[originaltext] Katherine Gram graduated from the University of Chicago in 19
[originaltext] Katherine Gram graduated from the University of Chicago in 19
游客
2023-08-03
89
管理
问题
Katherine Gram graduated from the University of Chicago in 1938 and got a job as a news reporter in San Francisco. Katherine’s father used to be a successful investment banker. In 1933, he bought a failing newspaper, The Washington Post.
Then Katherine returned to Washington and got a job, editing letters in her father’s newspaper. She married Philip Gram, who took over his father-in-law’s position shortly after and became publisher of The Washington Post. But for many years, her husband suffered from mental illness and he killed himself in 1963.
After her husband’s death, Katharine operated the newspaper. In the 1970s, the newspaper became famous around the world and Katharine was also recognized as an important leader in newspaper publishing. She was the first woman to head a major American publishing company, The Washington Post Company. In a few years, she successfully expanded the company to include newspaper, magazine, broadcast and cable companies.
She died of head injuries after a fall when she was 84. More than 3,000 people attended her funeral including many government and business leaders. Her friends said she would be remembered as a woman who had an important influence on events in the United States and the world. Katharine once wrote, "The world without newspapers would not be the same kind of world". After her death, the employees of the Washington Post wrote, "The world without Katharine would not be the same at all."
选项
A、He suffered from mental illness.
B、He bought The Washington Post.
C、He turned a failing newspaper into a success.
D、He was once a reporter for a major newspaper.
答案
B
解析
What do we learn from the passage about Katharine’s father?
本题问“通过短文,我们可以了解到关于凯瑟琳的父亲怎样的情况?”文中提到,凯瑟琳的父亲是一位成功的投资银行家。1933年,他购买了一家经营失败的报纸,《华盛顿邮报》。因此[B]“他购买了《华盛顿邮报》”正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2895100.html
相关试题推荐
[originaltext]Manypeopleallovertheworldenjoyanalcoholicdrinkdurin
[originaltext]Youareinvitedtoalargeparty.Loudmusicisplaying,and
[originaltext][12]Inthepastindustrieshadmorefreedomthantheyhaven
[originaltext][12]Inthepastindustrieshadmorefreedomthantheyhaven
[originaltext][9]LastsummerIwentthroughatrainingprogramandbecame
[originaltext]W:[5]Interestedinthisbook?Thisisourbestsellerthisweek
[originaltext]W:[5]Interestedinthisbook?Thisisourbestsellerthisweek
[originaltext]W:Doyouthinkyoucangiveanexactdefinitionof"management",
[originaltext]W:Doyouthinkyoucangiveanexactdefinitionof"management",
[originaltext]W:Doyouthinkyoucangiveanexactdefinitionof"management",
随机试题
A.abandonedB.assumedC.avoidingD.brieflyE.desiredF.d
[originaltext]M:Whyisn’tLucyheretoday?W:She’sillinbed.M:Oh,sorry,
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoappl
买入套期保值付出的代价是()。A、降低了商品的品质B、对需要库存的商品来说,可能增加仓储费、保险费和损耗费C、不利于企业参与现货合同的签订D、投
Thewaysofhistoryaresointricateandthemotivationsofhumanactionss
Digitalwalletsandmobilepaymentsolutionsarenowadimeadozen,buthar
【B1】[br]【B9】A、stillB、soC、andD、yetD第二段第四句的前半句是说,这些高级技工mustbetrained;后半句是说
陶行知的生活教育理论注意“教学做合一”,强调( )。A、“学”是中心 B
2,6,12,20,30,() A.38B.42C.48D.56
某债券票面利率为5%,面值100元,每年计息一次,期限2年,到期还本。假设市场利
最新回复
(
0
)