首页
登录
职称英语
【B1】 [br] 【B11】 [originaltext] The lack of persistence is the reason most peo
【B1】 [br] 【B11】 [originaltext] The lack of persistence is the reason most peo
游客
2023-08-02
65
管理
问题
【B1】 [br] 【B11】
The lack of persistence is the reason most people fall in attaining their goals. Many organizational analysts and career consultants consider persistence to be the ultimate key to success at both the organizational and personal level.
Success seldom comes easily on the first try. What separates the successful from the unsuccessful is persistence. Successful people also fall occasionally but they do not let their failures defeat their spirit. Successful people learn from defeats, revise their strategy as needed and try again. And again. And again. Until they succeed. Unsuccessful people try something one or two times and when it fails they give up, usually passing the blame on to someone or something else, and learn nothing from their experience other than perfecting their scapegoating techniques. Successful people expect periodic defeats, learn what went wrong and why, don’t waste time looking for someone to blame, make necessary adjustments, and try again. If you are persistent, van will al most inevitably succeed. If you are not persistent, you will almost certainly fail.
选项
答案
If you are persistent,you will almost inevitably succeed.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2892326.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hey,Karen.Youarenotreallyreadingit,areyou?W:Pardon?
[originaltext]M:Hey,Karen.Youarenotreallyreadingit,areyou?W:Pardon?
[originaltext]W:Pleasehaveaseat,MrSuanders.Ireceivedyourresumelastw
[originaltext]Therearebetween3,000and6,000publiclanguagesinthewor
[originaltext]Therearebetween3,000and6,000publiclanguagesinthewor
[originaltext]DeepSpringsisanAmericancollege.Itisanunusualcollege
[originaltext]DeepSpringsisanAmericancollege.Itisanunusualcollege
[originaltext]Youshouldnotfearspidersbecauseoftheirpoison.Ofallt
[originaltext]Phonebookshavewhite,blueandyellowpages.TheWhitePage
[originaltext]W:OK,asyouallknow,tomorrowwe’regoingtothemuseumtosee
随机试题
WhatdidtheprofessorwanttotalktoAnnabout?[originaltext]M:Thanksforst
It’sabouttimewe_______pouringwastewaterintotheriver.A、hadtostopB、sh
Ataneventwherealleyesareonnewcarsfromworld-classdesigners,buddi
1Television—themostpervasiveandpersuasiveofmoderntechnologies,ma
【S1】[br]【S4】F从句法结构看,该空应填一个形容词,修饰work。从语境来看,文章提到的是美国在战争时期妇女在医疗中的作用。因此,在作者的眼中这些战
电子通过呼吸链时,按照各组分的氧化还原电势依次从还原端向氧化端传递。
呼吸气急而短,不足以息,数而不能接续,不抬肩,无痰鸣,称A、喘证 B、少气
羟丙基甲基纤维素可用作A.薄膜包衣材料 B.薄膜包衣材料的增塑剂 C.薄膜包
球球在幼儿园惹事,放学后爸爸来接球球时,班主任王老师当着众人的面说:“这么大点小
保证施工质量的重要措施是()。A.加强施工人员的管理 B.采用技术先进、经济
最新回复
(
0
)