首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Hey, don’t look so worried.W: (whispering)…don’t know what to
[originaltext]M: Hey, don’t look so worried.W: (whispering)…don’t know what to
游客
2023-07-31
68
管理
问题
M: Hey, don’t look so worried.
W: (whispering)…don’t know what to do with all these knives and forks and glasses. What do I do?
M: Ah, so that’s the problem. Don’t worry. It’s easy. Use the cutlery from the outside to the inside. After each course the dirty dishes and cutlery will he taken away. The different glasses are for different kinds of drink. If you get stuck, just watch someone else.
W: OK, OK. I think I’ve got it. Could you explain some more about etiquette? I don’t want to do something that looks really stupid!
M: Well, the most important thing is not to make noise when you eat. Parents always tell their children "don’t talk with your mouth full" and "never chew with your mouth open".
W: OK, so that’s a bit different. Sometimes it’s polite in Asia to make noise. What else?
M: At a formal meal, in a place like this, you should always have your napkin on your lap and don’t rest your arms on the table either. If you are at someone’s house, it is always polite to compliment the cook. I guess that last part is the same everywhere in the world.
W: Well, although you guys didn’t cook it, thanks for a great meal!
M: It’s a good job I didn’t cook it, I can burn water!
W: What do I do if I need to leave the table? Do I need to say where I’m going?
M: Don’t go into too much detail. The safest option is to just say "please excuse me for a minute".
W: OK, well. In that case, please excuse me for a minute.
选项
A、Drink wine.
B、Eat vegetarian food.
C、Make noise when you eat.
D、Never talk with your mouth full.
答案
C
解析
What is it sometimes polite to do in Asia?
此题考查听细节的能力。解题关键是听到对应原文Sometimes it’s polite in Asia to make noise。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2886374.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hello!W:Hello,isMikeavailable?M:ThisisMike.Whoisca
[originaltext]M:Hello!W:Hello,isMikeavailable?M:ThisisMike.Whoisca
[originaltext]Now,ladiesandgentlemen,I’dliketosharewithyouthepsy
[originaltext]Hello,everyone.MynameisBirkeBaehr.Icameheretodayto
[originaltext]Hello,everyone.MynameisBirkeBaehr.Icameheretodayto
[originaltext]Hello,everyone.MynameisBirkeBaehr.Icameheretodayto
[originaltext]Moderator:Today’sspeakerisDannyHillis,aninventor,
[originaltext]Moderator:Today’sspeakerisDannyHillis,aninventor,
[originaltext]Homesecurity,ofcourse,referstomakingsurethatnoonec
[originaltext]Homesecurity,ofcourse,referstomakingsurethatnoonec
随机试题
Wheneverthegovernmentincreasespublicservices,______becausemoreworkersar
...thatisgatheringominousanddestructivepotentialevenaswegatherhere.……
Telecommuting—substitutingthecomputerforthetriptothejob—hasbeenha
Competitionwithresearchinuniversitiesisveryharmfultoteaching.There
Howdidtheearlypeopledotheircounting?Atfirst,theydidalltheircou
Thefewremainingpocketsofresistancewerefinally______intosubmissionbyth
审计师对采购职能的审计目标之一,是确定延迟支付提供现金折扣的供货商发票所带来的成
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
关于玻璃器皿的洗涤,错误的是()。A.不是任何玻璃器皿都需要用洗涤剂和铬酸洗液
2012年单项选择:人的高级心理机能是在一定社会历史文化背景下,借助语言,通过人
最新回复
(
0
)