首页
登录
职称英语
[originaltext] When you wish to give someone a gift it is always good to reme
[originaltext] When you wish to give someone a gift it is always good to reme
游客
2023-07-31
90
管理
问题
When you wish to give someone a gift it is always good to remember some of the basic rules. Consider the age and sex and the length of your acquaintance as well as the occasion. You should know when it is all right to give a gift of money, and when it would be improper. In any case, when you receive a present, don’t forget to send a thank you note as soon as you possibly can.
Often people like to take with them a gift for the host’s wife of a party they have been invited to. This can be something just for the host’s wife, or something for the party, like sweets or fruits, things which all may enjoy.If you stay at a friend’s house overnight or for a weekend it is usual to take a gift showing appreciation for their friendliness and their kindness. Again, you may choose something for the host’s wife alone or for the entire family.
Sometimes it is not possible to return a favor as you would like to. When this happens you may show your own thoughtfulness by giving a thank you gift, especially if you can find something unusual. Weddings are times when gifts of money are greatly appreciated and quite acceptable. You should never leave money when you have been a weekend guest. Try to use imagination in choosing a thank-you gift.
选项
A、On weekend party.
B、On birthday party.
C、On overnight party.
D、On the wedding.
答案
D
解析
[听力原文]
On what occasion are gifts of money quite acceptable?
[听前预测] 由选项中的weekend party,birthday party,overnight party等词可以推测,本题询问某种场合。
[答案详解] 事实细节题[考频:63]。本题询问什么场合送钱比较合适。本题关键句为“Weddings are times when gifts of money are greatly appreciated and quite acceptable.”参加婚礼时送钱是最合适的。故正确答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2886089.html
相关试题推荐
[originaltext]Manyteachersbelievethattheresponsibilityforlearningli
[originaltext]Ourenvironmentisbeingpollutedfasterthannatureandman’
[originaltext]Ourenvironmentisbeingpollutedfasterthannatureandman’
[originaltext]M:Goodmorning.Say,doyouknowwhattheassignmentisforour
[originaltext]M:Goodmorning.Say,doyouknowwhattheassignmentisforour
[originaltext]M:Excuseme.Areyougoingtobuyconcerttickets?W:Yes,Iam.
[originaltext]Igrewupinasmalltown.Myfatherraisedchickensandran
[originaltext]M:Hi!Dr.Hyde?W:So,whatseemstohatheproblemtoday?M:We
[originaltext]M:Hi!Dr.Hyde?W:So,whatseemstohatheproblemtoday?M:We
[originaltext]M:Hi!Dr.Hyde?W:So,whatseemstohatheproblemtoday?M:We
随机试题
[originaltext]M:Theticketstotonight’sshowingare$5foradultsandhalfth
Enteringthereadingroomofthelibrary,______readingthere,preparingforth
Isittrue______thesnowstops,itwillbeashotasinthesummerhere?A、whenB
如何理解“为人民服务”这一社会主义职业道德基本原则?
A.5.00 B.6.00 C.9.00 D.11.00
某高处作业区情况如图所示,则关于该作业区高处作业情况说法正确的是()。 A.作
教学辛弃疾《南乡子?登京口北固亭有怀》,教师引导学生梳理表现怀古之情的诗词,下列
患儿,1岁3个月,突发高热4天,神智正常,现热已退,肌肤出现玫瑰色丘疹,皮疹始发
A.中性粒细胞碱性磷酸酶(NAP)积分值常为"0"B.中性粒细胞碱性磷酸酶(NA
A.B B.O C.W D.S
最新回复
(
0
)