首页
登录
职称英语
Researchers have established that when people are mentally engaged, biochemical
Researchers have established that when people are mentally engaged, biochemical
游客
2023-07-31
77
管理
问题
Researchers have established that when people are mentally engaged, biochemical changes occur in the brain that allow it to act more effectively in cognitive areas such as attention and memory. This is true regardless of age.
People will be alert and receptive if they are faced with information that gets them to think about things they are interested in. And someone with a history of doing more rather than less will go into old age more cognitively sound than someone who has not had an active mind.
Many experts are so convinced of the benefits of challenging the brain that they are putting the theory to work in their own lives. "The idea is not necessary to learn to memorize enormous amounts of information," says James Fozard, associate director of the National Institute on Aging. "Most of us don’t need that kind of skill. Such specific training is of less interest than being able to maintain mental alertness." Fozard and others say they challenge their brains with different mental skills, both because they enjoy them and because they are sure that their range of activities will help the way their brains work.
Gene Cohen, acting director of the same institute, suggests that people in their old age should en- gage in mental and physical activities individually as well as in groups. Cohen says that we are frequently advised to keep physically active as we age, but older people need to keep mentally active as well. Those who do are more likely to maintain their intellectual abilities and to be generally happier and better adjusted. "The point is, you need to do both," Cohen says. "Intellectual activity actually influences brain- cell health and size." [br] According to Fozard’s view, how can people make their brains work more efficiently?
选项
答案
By taking part in various mental activities (By challenging their brains with various mental activities)
解析
由文章第三段最后一句:Fozard and others say they challenge their brains with different mental skills, both because they enjoy them and because they are sure that their range of activities will help the way their brains work.可知
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2884520.html
相关试题推荐
Accordingtothepassage,people______.[br]Wecanconcludefromthepassaget
Accordingtothepassage,people______.[br]Accordingtothepassage,whichof
Accordingtothepassage,people______.[br]Sound,asdefinedbythepsycholog
Tenyearsago,fewpeopleboughtthingsovertheInternet.Fewthoughtitwa
Today,________________________(随着生活节奏的加快),peopleusuallydonothaveasmuchti
Inthe1960s,medicalresearchersThomasHolmesandRichardRahedevelopeda
Whymoreandmorepeoplebecameinterestedinbecomingcomputerprogrammers?[br
Whymoreandmorepeoplebecameinterestedinbecomingcomputerprogrammers?[br
ThelargemajorityofBritishpeopletendto______.[br]Whatdoesthispassage
ThelargemajorityofBritishpeopletendto______.[br]Britishpeoplearein
随机试题
Peoplelikebeingtrusted.Theyareannoy-ed,angry,orfeelhurtifthey
[originaltext]M:DidtheprofessorgiveanassignmentforMonday?W:Nothingtor
AnewmobilephonelaunchedbyGermantechnologyconglomerateSiemensis[origin
综合布线系统中将用户的终端设备首先连接到的子系统称为();()是设计建筑
内、外凝血系统形成凝血活酶都需要哪种凝血因子A.FVⅡ B.FVⅢ C.Ⅻ
西咪替丁治疗消化性溃疡的机制是A、拮抗H2受体 B、中和胃酸 C、加速胃排空
⑴去年3月以来,美国一些人________挑起中美经贸摩擦,极力________
关于金融市场经济调节功能的说法正确的有( )。A.借助货币资金供应总量的变化影
下列各项属于期货公司营业部内部控制制度的有()。A.营业部岗位职责及人员管理制
A.疏肝行气 B.化湿行气 C.活血行气 D.燥湿行气 E.健脾行气白豆
最新回复
(
0
)