首页
登录
职称英语
[originaltext] I’m sure almost every one of you looked at your watch or at a
[originaltext] I’m sure almost every one of you looked at your watch or at a
游客
2023-07-30
80
管理
问题
I’m sure almost every one of you looked at your watch or at a clock before you came to class today. Watches and clocks seem as much a part of our life as breathing or eating. And yet did you know that watches and clocks were scarce in the United States until the 1850s. In the late 1700s, people didn’t know the exact time unless they were near a clock. Those delightful clocks in the squares of European towns were built for the public. After all, most citizens simply couldn’t afford a personal time piece. Well into the 1800s in Europe and the United States, the main purpose of a watch, which by the way was worn off the wrist and on a gold chain, was to show others how wealthy you were. The word "wrist watch" didn’t even enter the English language until nearly 1900. By then the rapid pace of the industrialization in the United States meant that measuring time had become essential. How could the factory worker get to work on time unless he or she knew exactly what time it was? Since the efficiency was now measured by how fast the job was done, everyone was interested in time. And since industrialization made possible the manufacture of large quantities of goods, watches became fairly inexpensive. Furthermore electric lights kept factories going around the clock. Being "on time" had entered the language and life of every citizen.
选项
A、People considered them essential.
B、They were common in the United States, but not in Europe.
C、Only a few people had them.
D、They were actually not very accurate.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2882476.html
相关试题推荐
[originaltext]TheproblemofthehomelesshasbecomeveryseriousintheUn
[originaltext]GeneralizingabouteducationintheUnitedStatesinvolvesso
[originaltext]GeneralizingabouteducationintheUnitedStatesinvolvesso
[originaltext]TherecordedcivilizationofIndiaisoneofthelongestint
[originaltext]M:Hey,Sally.I’mthinkingaboutgoingtoGermanythissummer,a
[originaltext]M:Hey,Sally.I’mthinkingaboutgoingtoGermanythissummer,a
[originaltext]W:Hello,MarySmithhere.CouldIspeaktoMr.Brown,please?M:
[originaltext]W:Hello,MarySmithhere.CouldIspeaktoMr.Brown,please?M:
【B1】[br]【B10】[originaltext]Televisionnowplayssuchanimportantpartin
【B1】[br]【B9】[originaltext]Televisionnowplayssuchanimportantpartin
随机试题
ThereisnotaGreekwordwhichistheexact______oftheEnglishword’stile’.
—Yousaydifferentanimalsneeddifferentamountsofterritory.Couldyougiveus
甲单位经财政批复购置一套仪器设备,项目预算总金额600万元。该单位与中标单位X公
Moderntechnologyandsciencehaveprodu
急性脊髓炎脊髓休克期运动障碍的特点为A.肌张力减低、腱反射亢进、病理征阴性 B
服用帕罗西汀等选择性5-羟色胺再摄取抑制剂的患者,如果更换用单胺氧化酶抑制剂,必
患者男,76岁,因意识障碍,门诊以脑梗死收住入院,入院查体:昏睡,48小时后病情
银行个人贷款产品的市场定位过程包括()四个步骤。 (1)制作定位图;(2)执
下面是某求助者MMPI?-2的测验结果: 该求助者的临床表现包括(
医学上主要用于空气灭菌的电磁辐射是( )。A.紫外线 B.红外线 C.γ射
最新回复
(
0
)