首页
登录
职称英语
Just five one-hundredths of an inch thick, light golden in color and with a
Just five one-hundredths of an inch thick, light golden in color and with a
游客
2023-07-30
61
管理
问题
Just five one-hundredths of an inch thick, light golden in color and with a perfect "saddle curl", the Lay’s potato chip seems an unlikely weapon for global domination. But its maker, Frito-Lay, thinks otherwise. "Potato chips are a snack food for the world," said Salman Amin, the company’s head of global marketing. Amin believes there is no comer of the world that can resist charms of a Frito-Lay potato chip.
Frito-Lay is the biggest snack maker in American owned by Pepsi Co. and accounts for half of the parent company’s 3 billion annual profits. But the U.S snack food market is largely saturated, and to grow, the company has to look overseas.
Its strategy rests on two beliefs: first a global product offers economies of scale with which local brands cannot compete. And second, consumers in the 21st century are drawn to "global" as a concept. "Global" does not mean products that are consciously identified as American; but ones that consumers---especially young people--see as part of a modem, innovative(创新的) world in which people are linked across cultures by shared beliefs and tastes. Potato chips are an American invention, but most Chinese, for instance, do not know that Frito-Lay is an American company. Instead, Riskey, the company’s research and development head, would hope they associate the brand with the new world of global communications and business.
With brand perception a crucial factor, Riskey ordered a redesign of the Frito-Lay logo (标识). The logo, along with the company’s long-held marketing image of the "irresistibility" of its chips, would help facilitate the company’s global expansion.
The executives acknowledge that they try to swing national eating habits to a food created in America, but they deny that amounts to economic imperialism. Rather, they see Frito-Lay as spreading the benefits of free enterprise across the world. "We are making products in those countries, we’re adapting them to the tastes of those countries, building businesses and employing people and changing lives," said Steve Reinemund, PepsiCo’s chief executive. [br] It is the belief of Frito-Lay’s head of global marking that ______.
选项
A、potato chips can hardly be used as a weapon to dominate the world market
B、their company must find new ways to promote domestic sales
C、the light golden color enhances the charm of their company’s potato chips
D、people all over the world enjoy eating their company’s potato chips
答案
D
解析
根据Frito-Lay’s head的概念在文中第一段最后一句话“Amin believes there is no comer of the world that can resist the charms of a Frito-Lay potato chip.”(全世界没有一个角落可以抵挡Frito-Lay’s薯片的魅力),可见其世界范围的受欢迎程度。选项D) “People the world over enjoy eating their company’s potato chips”,表达了这一观点。另外,选项C是首先可以排除的选项,选项A在原文当中有提及,但but的侧重点应为but以后部分,故文章的着重点在but之后,之前为作者的否定态度。选项B与作者态度一致,但题目问的不是作:者的观点,而是head of global market的观点,不相关。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2881456.html
相关试题推荐
Justfiveone-hundredthsofaninchthick,lightgoldenincolorandwitha
[originaltext]LarrySmithisoneoftherescuersontheGoldenGateBridge.
Ifindeedsilenceisgolden,itisalsobecomingasrareasgold.Itseemst
Ifindeedsilenceisgolden,itisalsobecomingasrareasgold.Itseemst
Ifindeedsilenceisgolden,itisalsobecomingasrareasgold.Itseemst
Ifindeedsilenceisgolden,itisalsobecomingasrareasgold.Itseemst
Ifindeedsilenceisgolden,itisalsobecomingasrareasgold.Itseemst
Ifindeedsilenceisgolden,itisalsobecomingasrareasgold.Itseemst
Ifindeedsilenceisgolden,itisalsobecomingasrareasgold.Itseemst
Ifindeedsilenceisgolden,itisalsobecomingasrareasgold.Itseemst
随机试题
Thedepartmentstoreguardswerenearly______bythecrowdsofshopperswaitingf
Amidweakjobandhousingmarkets,consumersaresavingmoreandspendingle
StatesExperimentwithOut-
整订报刊按月、季、半年填发定单,如果下月、季、半年应发份数无变动,不用重新填发定
下列对于采用前锋线进行实际进度与计划进度的比较中,不正确的是()。A:工作实际
基金公司在交易执行环节可能存在的风险包括( )。 Ⅰ、未践行最佳执行原则,交
杆菌肽敏感试验敏感的链球菌是A.A群链球菌B.B群链球菌C.C群链球菌D.D群链
阑尾手术切口的标志点为A.麦氏点 B.华氏点 C.墨氏点 D.雷氏点 E
根据以下资料 2011年我国网上购物保持高速发展态势,全年网购总额达到8090
关于税款追征的说法,正确的是()。A:因税务机关责任,致使纳税人少缴纳税款的,税
最新回复
(
0
)