首页
登录
职称英语
People can be addicted to different things—e. g., alcohol, drugs, certain fo
People can be addicted to different things—e. g., alcohol, drugs, certain fo
游客
2023-07-29
81
管理
问题
People can be addicted to different things—e. g., alcohol, drugs, certain foods, or even television. People who have such ail addiction are compulsive; i.e., they have a very powerful psychological need that they feel they must satisfy. According to psychologists, many people axe compulsive spenders. They feel that they must spend money. This compulsion, like most others, is irrational—impossible to explain reasonably. For compulsive spenders who buy on credit. Charge accounts are even more exciting than money. In other words, compulsive spenders feel that with credit, they can do anything. Their pleasure in spending enormous mounts is actually greater than the pleasure that they get from the things they buy.
There is even a special psychology of bargain hunting. To save money, of course, most people look for sales, low prices, and discounts. Compulsive bargain hunters, however, of ten buy things that they don’t need just because they are cheap. They want to believe that they are helping their budgets, but they are really playing an exciting game. When they can buy something for less than other people, they feel that they are winning. Most people, experts claim, have two reasons for their behavior: a good reason for the things that they do and the real reason.
It is not only scientists, of course, who understand the psychology of spending habits, but also businesspeople. Stores, companies, and advertisers use psychology to increase business: They consider people’s needs for love, power, or influence, their basic values, their beliefs and opinions, and so on in their advertising and sales methods.
Psychologists often use a method called "behavior therapy" to help individuals solve their personality problems. In the same way, they can help people who feel that they have problems with money. [br] According to the psychologists, a compulsive spender is one who spends large amounts of money ______.
选项
A、and takes great pleasure from what he or she buys
B、in order to satisfy his or her basic needs in life
C、just to meet his or her strong psychological need
D、entirely with an irrational eagerness
答案
C
解析
事实细节题。第一段即指出compulsive spender是“people who have a very powerful psychological need that they feel they must satisfy”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2880384.html
相关试题推荐
Withmoreandmoreyoungpeoplegettingintotroublewiththelaw,socialworker
Withmoreandmoreyoungpeoplegettingintotroublewiththelaw,socialworker
Withmoreandmoreyoungpeoplegettingintotroublewiththelaw,socialworker
Withmoreandmoreyoungpeoplegettingintotroublewiththelaw,socialworker
Withmoreandmoreyoungpeoplegettingintotroublewiththelaw,socialworker
Withmoreandmoreyoungpeoplegettingintotroublewiththelaw,socialworker
Withmoreandmoreyoungpeoplegettingintotroublewiththelaw,socialworker
Withmoreandmoreyoungpeoplegettingintotroublewiththelaw,socialworker
Whenriskofdeathfromheartattackisplottedonagraphagainstalcoholconsu
[originaltext]M:Weren’ttheresupposedtobeabout40peopleenrolledinthec
随机试题
[originaltext]AviArditti(M)LidaBaker(W)Now,listentoPartOneofthe
Mostchildrenwithhealthyappetitesarereadytoeatalmostanythingthati
Aboutthetimethatschoolsandothersquitereasonablybecameinterestedi
TheMysteryoftheNazcaLines[A]IfyouvisitthePeruviancoastaldese
Professionalwomenwhoputcareersonholdforfamilyorotherreasonsearn
FromhumblebeginningsinagarageinMenloPark,Californiain1998,Google
初步设计不得随意改变被批准的可行性研究报告所确定的( )和总投资等控制目标。A
一个国家选择什么样的政治发展道路,是由这个国家的国情和国家性质决定的。在长期实践
下列说法中,正确的是( )。A.大赦既赦其刑,又赦其罪B.特赦只赦其刑
依据FIDIC的《施工合同条件》规定,仅给予承包人工期和费用补偿而不补偿利润的事
最新回复
(
0
)