首页
登录
职称英语
[originaltext] A survey of 2006 indicates that engineers still get top salar
[originaltext] A survey of 2006 indicates that engineers still get top salar
游客
2023-07-29
64
管理
问题
A survey of 2006 indicates that engineers still get top salary offers, but accounting and finance majors are catching up quickly. So far this academic year, college seniors in most majors are experiencing an increase in starting-salary offers, according to a quarterly survey published by the National Association of Colleges & Employers. "By and large, the average salary increases which were offered by employers to new college graduates were respectable, and some were even outstanding," Marilyn Mackes, executive director of the National Association of Colleges and Employers said in a statement.
Topping the list of highest-paid majors were chemical engineers who fetched $55,900 on average, followed by electrical engineering majors at $52,899. Despite a drop of 0.3 percent, compared to the 2004 to 2005 academic year, mechanical engineers took third place with an average salary of $50,672. The survey, which polled 83 different private and public schools across the country, revealed that computer science graduates might not get as much as they did in previous years, as offers fell slightly to $50,046. Accounting and economics or finance experienced the biggest growth, claiming up to the fifth and sixth spots, and succeeded in order by civil engineering, management and marketing. Liberal arts majors, which included both natural and social science majors such as History and English, finished last with a starting salary of $30,828, but experienced an increase of 6.1 percent compared to last year.
选项
A、Chemical Engineering.
B、Mechanical Engineering.
C、Electrical Engineering.
D、Civil Engineering.
答案
A
解析
文中提到“topping the list of highest-paid majors were chemical engineers”,由此可知化学工程师的薪水最高,居于首位,故A为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2880032.html
相关试题推荐
[originaltext]Nothingcanbuyabetternight’ssleep.Althoughitsoundssi
[originaltext]Nothingcanbuyabetternight’ssleep.Althoughitsoundssi
[originaltext]W:Hello!ThisisHRdivision,ABCNetworkCompany.M:Goodmorni
[originaltext]W:Hello!ThisisHRdivision,ABCNetworkCompany.M:Goodmorni
[originaltext]Didyoueverhavesomeone’snameonthetipofyourtonguean
[originaltext]M:Holly,isitpossibletoborrowyournotes?I’llreturnthemt
[originaltext]W:HaveToddandLisastartedafamilyyet?They’vebeenmarried
[originaltext]W:HaveToddandLisastartedafamilyyet?They’vebeenmarried
[originaltext]W:HaveToddandLisastartedafamilyyet?They’vebeenmarried
[originaltext]W:HaveToddandLisastartedafamilyyet?They’vebeenmarried
随机试题
Weallknowwhatanadvertisementis;it’s【B1】______messagethatannounce
ThisattractedtheattentionofRichardHumphrieswhowasthenthemost______bo
eBay[A]eBayisaglobalphenomenon—theworld’slargestgaragesale,onl
合同无效的情形不包括()A.一方以欺诈、胁迫的手段订立合同,损害国家利益 B
某采矿工程采用地下巷道开采,开采前经过调查,该岩层的硬度高、岩性稳定。该矿山采用
下列能够进行信用风险缓释来转移或降低信用风险的方式有()。 Ⅰ.合格的抵(质
社会保障资金的基本原则为:在保证基金( )的前提下实现基金资产的增值。A.安全
出于腋下大包穴,散布于胸胁部的络脉是( )。A.心包络 B.督脉的别络 C
临床表现为急进性肾炎的治疗是 A.甲泼尼龙冲击B.血液透析 C.控
下列关于评标专家确定方式说法正确的有()。A.采取随机抽取或者直接确定的方式确定
最新回复
(
0
)