首页
登录
职称英语
Drought occurs when moistures disappear through evaporation faster than it i
Drought occurs when moistures disappear through evaporation faster than it i
游客
2023-07-28
78
管理
问题
Drought occurs when moistures disappear through evaporation faster than it is replaced by rain. A drought may happen in any climate zone from tropical to tundra (土地带). Some of the worst drought of this century occurred in the mid-1980s in the sahel region of West Africa when the summer rains failed.
Water shortages can also affect the countries of Europe as happened in 1976 when Britain faced the worst drought in its history, coupled with temperatures rising up past 30℃.
One of the greatest droughts of modern times occurred in the Midwest United States between 1934 and 1941. The causes of the disaster were not entirely natural as unwise fanning practices also played a part. During the First World War, farmers expanded their fields to take advantage of soaring wheat prices.
After the war, prices fell again, however, and large numbers of cattle were turned into the ploughed fields. Millions of hooves(蹄) crumbled the soil and the winter winds blew it away. From 1934 drought conditions made matters worse. Dust lifted up from the land in 300-metre high clouds that swept over farms and suffocated animals in storms that lasted for days. In the summer, desert heat baked the land in conditions that were too much even for rattlesnakes to survive. Nineteen states felt the effects of the drought. [br] Why did farms expand their fields during the First World War?
选项
A、Because they could obtain more profit.
B、Because there had been a serious drought which caused lack of food.
C、Because they wanted to find a solution to the natural disaster.
D、Because there had been a drought in the Midwest United States.
答案
A
解析
推理题。文章第三段最后提到农民们扩张耕地的目的是“to take advantage of soaring wheat prices”,即小麦价格上涨可以给他们带来更多的利润。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2877868.html
相关试题推荐
[originaltext]Well,goodmorning.Lastweekwewentthroughthebeginningof
[originaltext]Well,goodmorning.Lastweekwewentthroughthebeginningof
[originaltext]Well,goodmorning.Lastweekwewentthroughthebeginningof
______(一个国家经济发展越快),thesloweritspopulationgrows.Thefasteracountry’secon
OrganizingofYourSpeechIfyouthumbthroughanymailo
OrganizingofYourSpeechIfyouthumbthroughanymailo
OrganizingofYourSpeechIfyouthumbthroughanymailo
OrganizingofYourSpeechIfyouthumbthroughanymailo
OrganizingofYourSpeechIfyouthumbthroughanymailo
[originaltext]W:Ihavebeenlookingthroughyourapplication.Youseemtohave
随机试题
[originaltext]WelcometoSummerland;I’myourguide,Jacquie,andI’mgoingto
DuringthelongvacationIwasacceptedasatraineebusconductor.Ifound
Cryingishardlyanactivityencouragedbysociety.Tears,betheyofsorrow
[originaltext]M:Ms.Lincoln,I’myourtenant,Joe.Ican’tgetconnectedonlin
人口因素在社会发展中的作用是,可以()A.决定社会制度的性质 B.决定社会制
女孩15岁,因身材矮小就诊,查体:身高135cm,体重45kg,发际低,颈侧皮肤
症见身灼热,躁扰不安,斑色紫赤,稠密成片,舌深绛,脉数,用下列哪组药治疗最合适A
某施工队在200个工日内完成了800m2的工程,但有400m2不符合质量要求。
(二) 甲公司于2013年6月1日购买了某市旧城区一栋临街二层工业厂房,购买后
社会集团或群体利益矛盾的协调方式属于银行市场环境分析的()。A:经济与技术环境
最新回复
(
0
)