首页
登录
职称英语
Impressionism is a form of art that began in the 1870’s. When you look clos
Impressionism is a form of art that began in the 1870’s. When you look clos
游客
2023-07-28
61
管理
问题
Impressionism is a form of art that began in the 1870’s. When you look closely at an impressionist painting, you see little dots of different colored paints. When you move away from the picture, the dots of colors blend together and the painting looks like it has light playing on the people and objects in the picture. Impressionist art is different from traditional art. Traditional painters were interested in the form of objects. The impressionists were interested in light and color. The impressionist painters wanted to paint natural light that was lively and bright. They tried to express the feeling of pure sunshine in their paintings. When traditional artists mixed paints, they could not create the feeling of bright, natural light. Therefore, instead of mixing colors, the impressionists used small dots of pure colors. The viewers’eyes put these unmixed colors together the same way they add color in light together. When you look at an impressionist painting, it feels the same as when you look at an object in lively, natural sunlight.
Traditional painters worked inside. Impressionist painters worked outside because they wanted to paint the effect of sunlight on objects. Monet, for example, made a series of paintings of a haystack (干草堆). Every morning he went to a field with eight or ten paintings. All day, he sat in front of a haystack painting. Every hour he worked on a different picture. All of these paintings are pictures of the haystack, but they do not look the same. Monet made his paintings directly from the changing of nature, especially from different hours of sunlight. His study of the haystack is an hour-by-hour record of the artistry of light. [br] Why are there many dots on an impressionist painting?
选项
答案
In order to blend or mix different color together.
解析
文章第一段中两次出现“dots”一词:“you see little dots of different colored paints”和“the dots of colors blend together”。将这两句话串起来综合分析,可知,上一句提出现象,下一句解释现象出现的原因。因此,“In order to blend or mix different color together.”可作为本题概括性的答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2875201.html
相关试题推荐
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclos
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclos
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclos
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclos
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclos
随机试题
InthefirstepisodeofSixFeetUnder,apopularAmericantelevisionshowa
HeseemsnottohavegraspedwhatImeant,______greatlyupsetsme.A、itB、which
Tokeepupwiththeexpandingfrontiersofscholarship,EdwardWilsonfoundhims
Peopletendtobuyprivatecarstoday.Formanypeople,especiallyyoungpeo
Ifyouweretobeginanewjobtomorrow,youwouldbringwithyousomebasic
中国特有的山水审美观以及它的外化成果——山水诗、山水散文、山水画、山水园林诞生于
工程计价信息特点包括( )。A.区域性 B.单一性 C.专业性 D.系统性
集中式的检验站多用在()生产的组织。 A.大批量B.单件、小批量C.成套
个人下列公益救济性捐赠,以其申报的应纳税所得额30%为限额扣除的是()。A.
下列地铁基坑围护结构中,止水性不好的有()。A.拉森钢板桩 B.SMW工法桩
最新回复
(
0
)