首页
登录
职称英语
[originaltext] Welcome to today’s news segment, highlighting business opport
[originaltext] Welcome to today’s news segment, highlighting business opport
游客
2023-07-26
54
管理
问题
Welcome to today’s news segment, highlighting business opportunities on the Internet. One such opportunity is a program called Adsense from the major search engine, Google. Basically, Adsense is a simple and easy way for Website owners to place discrete ads on their sites as a means of earning income. You simply insert certain lines of code and then receive a certain percentage of resulting revenue.
What is so nice about this program is that it is very simple and straightforward to implement and maintain. Here are some points you should keep in mind.
First, the program is free to join.
Next, you only have to add a bit of code to each page to display the ads.
Also, Google serves up ads on your pages that are relevant to your site’s content. These ads can also enhance the content and substance of your own pages.
Furthermore, you don’t have to deal with advertisers since Google manages the entire pro- gram.
Finally, an online log-in area gives you statistics as to the performance of your account.
As you can see, the Adsense program can be beneficial to both sides in allowing advertisers to spread the word about their products and services, while Websites who display the ads can earn money to support their own businesses or interests. Visit the Google Website and read the Terms of Service to learn more about this program and see if Adsense is right for you.
选项
A、Promoting the ad service to other companies.
B、Placing ads for other companies on their site.
C、Selling their products through this online ad store.
D、Selling information to other companies.
答案
B
解析
短文中提到Adsense is a simple and easy way for Website owners to place discrete ads on their sites as a means of earning income,与选项B内容一致。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2870317.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Hey,Dave!Ihaven’tseenyouforages.Howhaveyoubeen?M:
[originaltext]W:Hey,Dave!Ihaven’tseenyouforages.Howhaveyoubeen?M:
[originaltext]W:Hey,Dave!Ihaven’tseenyouforages.Howhaveyoubeen?M:
[originaltext]W:Hello.MayIspeaktoMr.JoshCooke,please?M:Speaking.W:
[originaltext]W:Hello.MayIspeaktoMr.JoshCooke,please?M:Speaking.W:
[originaltext]W:Hello,Gary.How’reyou?M:Fine!Andyourself?W:Can’tcompl
[originaltext]Thesedays,peoplewhodomanualworkoftenreceivefarmore
[originaltext]Thesedays,peoplewhodomanualworkoftenreceivefarmore
[originaltext]Thesedays,peoplewhodomanualworkoftenreceivefarmore
[originaltext]After22yearsofmarriage,Ihavediscoveredthesecrettok
随机试题
Althoughsaltisnowseenasharmfultohealth,ithasbeenusedforcenturiesa
Theschoolisgoingthe______miletocreatethenextgenerationofsportingst
Mostparentsandteachersdonotlikeyoungpeopletoreadcomicbooks(连环画册)
Inthesentence"Hefeelsitdifficulttoconvincehisson",theitalicizedphr
[originaltext]M:Right,Iguessyou’vegotsomeideasforourproductpromotion
主要通过性传播的传染病是A.甲型肝炎 B.淋病 C.艾滋病 D.梅毒 E
男性,35岁。右膝关节内侧疼痛、肿胀半年。外院X线检查见右胫骨上端内侧有一5cm
审美教育是一种________的动态教育,应当把道德教育通过审美意象和艺术形象的
体内细胞的生理死亡 A.凝固性坏死B.固缩坏死C.干酪性坏死 D.坏疽E
(2020年真题)培训与开发效果评估中,结果评估软指标()。A.产出 B
最新回复
(
0
)