首页
登录
职称英语
[originaltext] A new report from the United Nations says the world must do m
[originaltext] A new report from the United Nations says the world must do m
游客
2023-07-25
59
管理
问题
A new report from the United Nations says the world must do much more to reduce the number of underweight children. It says one in four children under the age of five is seriously underweight.
Poor nutrition is linked to more than half of all child deaths (26) . Experts say it is a cause in more than 5.5 million deaths each year in children under five years old. The United Nations Children’s Fund, UNICEF, published the report last week. The report measures progress toward reaching the first Development Goal of this century: reducing extreme poverty and hunger. In 2000, world leaders approved a list of eight goals to reach within 15 years. The aim is to improve the lives of the world’s poor.
UNICEF says China has already met the target of a 50 percent reduction in the number of underweight children. It says China has cut the rate from 19 percent to 8 percent (27) . A growing economy and government efforts to reduce poverty and improve nutrition are given credit (28) . But UNICEF says at current rates, the goal of cutting poor nutrition in half world wide will not be met. It says rates of underweight children in developing countries have dropped by just 5 percentage points since 1990.
The head of UNICEF, Ann Veneman, says nutrition affects life at every point of development, starting before a child is even born. But she says too many people do not know about its importance, and how serious a problem there is around the world.
选项
A、Because one in four children is dying from poor nutrition.
B、Because more than half of child death is caused by poor nutrition.
C、Because poverty and hunger is threatening the development of the world.
D、Because the world did little to help the underweight children in the past.
答案
B
解析
题目问联合国为什么呼吁减少体重不足儿童的数量。短文第一段提到五岁以下的小孩有四分之一体重严重不足。第二段开头又提到“Poor nutrition is linked to more than half of all child deaths”,可见一半以上的小孩夭折是由营养不良引起的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2867294.html
相关试题推荐
[originaltext]M:WouldyoulikeacopyofprofessorHenry’sarticle?W:Thanks,
[originaltext]M:WouldyoulikeacopyofprofessorHenry’sarticle?W:Thanks,
[originaltext]M:WouldyoulikeacopyofprofessorHenry’sarticle?W:Thanks,
[originaltext]M:WouldyoulikeacopyofprofessorHenry’sarticle?W:Thanks,
[originaltext]AfellowhadjustbeenhiredasthenewCEOofalargehigh-t
[originaltext]AfellowhadjustbeenhiredasthenewCEOofalargehigh-t
[originaltext]M:DoyouhaveanythingplannedforthisSaturday?W:Uh,I’mbus
[originaltext]M:DoyouhaveanythingplannedforthisSaturday?W:Uh,I’mbus
[originaltext]M:DoyouhaveanythingplannedforthisSaturday?W:Uh,I’mbus
[originaltext]M:DoyouhaveanythingplannedforthisSaturday?W:Uh,I’mbus
随机试题
【B1】[br]【B11】A、alongB、aloneC、aroundD、alongsideA固定搭配题。alongwith的意思是“连同……一起
HowtoBeRespectfulofYourParentsChang
Generallyspeaking,______(按照说明服用时),thedrughasnosideeffect.whentakenacc
健康生态学模型中的“原因背后的原因”是指()。A.宏观水平的条件和政策 B
在普通合伙企业设立时,下列不可以成为普通合伙企业合伙人的有()。A.公民张某的
急性闭角性青光眼病人角膜呈()A.雾状混浊 B.角膜后有沉着物 C.无
A.怒 B.喜 C.思 D.悲 E.恐喜所胜的一行是
下列属于纯粹风险的是()。A:经济波动风险 B:海啸风险 C:汇率变动风险
某场地钻孔灌注桩桩身平均波速为3555.6m/s,其中某根桩低应变反射波动力
证券登记结算机构可以直接为投资者开立()。 A.清算账户B.银行账户C.
最新回复
(
0
)