首页
登录
职称英语
[originaltext] The word "sports" first meant something that people did in th
[originaltext] The word "sports" first meant something that people did in th
游客
2023-07-25
82
管理
问题
The word "sports" first meant something that people did in their free time. Later it often meant hunting wild animals and birds. About 100 years ago the word was first used for organized games. This is the usual meaning of the word today. People spend a lot of their spare time playing football, basketball, tennis and many other sports. Such people play because they wan to. (29)A few people are paid for the sport they play and they are called "professional athletes", or "pros", They may only be pros for only a few years, but during that time the best ones can earn a lot of money. For example, a professional football player in America earns more than $100,000 a year. (30)The stars earn a lot more. Some international golf and tennis pros can make more than a million dollars a year. Of course, only a few pros can earn much money. But perhaps the most surprising thing about pros and money is this: (31)the stars can earn more money from advertising than from sports. An advertisement for sports equipment does not simply say "Buy our things." It says "Buy the same shirt and shoes as the pros have." Famous pros can even advertise things like watches and food. They allow companies to use their names or photographers and they are paid for this usage. Sports are no longer Just something for people’s spare time.
选项
A、Someone who spends a lot of their spare time playing football.
B、Someone who hunts wild animals and birds.
C、Someone who sells shoes and shirts.
D、Someone who is paid for the sport they compete in.
答案
D
解析
本题考查考生对信息的理解转换能力。文章中提到那通过参加运动来获得报酬的人叫做职业运动员。这与选项中的Someone who is paid for the aport they compete in. 一致。故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2867191.html
相关试题推荐
Automobileswerefamiliartopeopleofthelate19thcentury.Europeanengin
Automobileswerefamiliartopeopleofthelate19thcentury.Europeanengin
Automobileswerefamiliartopeopleofthelate19thcentury.Europeanengin
Automobileswerefamiliartopeopleofthelate19thcentury.Europeanengin
[originaltext]ItwasabouthalfpastelevenonawindySeptembernightand
[originaltext]ItwasabouthalfpastelevenonawindySeptembernightand
[originaltext]ItwasabouthalfpastelevenonawindySeptembernightand
[originaltext]W:Dad!M:Yes?What’sthematter,Krista?W:I’mwonderingifI
[originaltext]W:Dad!M:Yes?What’sthematter,Krista?W:I’mwonderingifI
[originaltext]Ensuringthesafetyofpassengersandaircraftisamajorcon
随机试题
Whichofthefollowingstatementsaretrue?(a)-5
Kidnappingsaroundtheworldhavetypicallyhadoneoftwomajorgoals:publi
[originaltext]Today,I’mgoingtotalkaboutthehealthproblemsrelatedto
[originaltext]M:HeyTeresa!thanksforagreeingtohelpmereviewallthishis
WhoaremaincustomersoftheBlackBerry?[originaltext]Blackberrysaleshaveso
A.2 B.-2 C.4 D.-4
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
一般情况下,均衡价格随着()。A.供给和需求的增加而上升 B.供给和需求的减少
公司证券是指公司、企业等经济法人为筹集投资资金或与筹集投资资金直接相关的行为而发
下列质量管理的职能活动中,属于PDCA循环中“D”职能的活动是()。A.明确项
最新回复
(
0
)