首页
登录
职称英语
[originaltext] Some students at the Open University left school 20 years ago
[originaltext] Some students at the Open University left school 20 years ago
游客
2023-07-24
91
管理
问题
Some students at the Open University left school 20 years ago, others are younger, but all must be at least 21 years old. This is one example of how the Open University is different from all other universities. Its students must either work fulltime or be at home all day, for example, mothers of families. (32) They do not have to pass any examinations before they are accepted as students. This is why the university is called "open". The university was started in order to help a known group-people who missed having a university education when they were young. The first name for the open University was "The University of the Air". The idea was to teach on the air.
In other words, on radio and television. (33) Most of the teaching is done like this. Radio and television have brought the classroom for a university education. The Open University students also receive advice at one of 283 study centers in the country. 36 weeks of the year he has to send written work to a tutor, (34) the person who guides his studies. He must also spend three weeks every summer as a full-time student. Tutors and students meet and study together, as in other universities. At the end of the Open University’s first year, the results were good. Three out of every four students passed their examination. (35) If they do this every year, they will finish their studies in four or five years.
选项
A、Get grade A in each year.
B、School results are good each year.
C、Three out of four subjects are passed.
D、The study time lasts more than five years.
答案
B
解析
文章中的if they do this every year,为解题的关键,指代词this为上文中提及的the results were good。条件就是如果每年成绩为良好就能毕业。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2866426.html
相关试题推荐
[originaltext]Agoodmodernnewspaperisanextraordinarypieceofreading.
[originaltext]Agoodmodernnewspaperisanextraordinarypieceofreading.
[originaltext]Inthepastcentury,TaijiQuanhasundergonesignificantcha
[originaltext]Itiscurioushowoftensympathyfortheoldandinfirmtakes
[originaltext]W:We’rehavingadebateonadvertisingtomorrowandIhavetota
[originaltext]W:We’rehavingadebateonadvertisingtomorrowandIhavetota
[originaltext]W:We’rehavingadebateonadvertisingtomorrowandIhavetota
[originaltext]W:Youarebacklate.Howisthecar,howdidyoufindoutabout
[originaltext]W:Youarebacklate.Howisthecar,howdidyoufindoutabout
[originaltext]W:Youarebacklate.Howisthecar,howdidyoufindoutabout
随机试题
Questions6-10•Lookattheplanofthecorrectplace.•Forquestions6-10,
你去弄些水来。Goandfetchsomewater.bring虽然表示“带来”,但它是让某人在来的时候将某物带来(但说话时人还没来);而fetch则是
BigisBackA)Corporategiantswereonthedefensivefordecades.Nowt
Expertssaidtheresultswereinteresting,buturgedthattheybeunderstoodwit
Listeningisoneofthefirstthingswelearntodoandoneofthethingswe
Conventionalwisdomsaystreesaregoodfortheenvironment.Theyabsorbcar
[originaltext]W:Howdoyouliketheplay?M:Oh,I’veseenworse.Q:Whatdoes
措施项目清单的编制依据不包括( )。A.施工现场情况 B.建设工程设计文件
关于单层厂房排架柱内力组合中可变荷载的特点,下列描述不正确的是( )。A.吊车
A.NPC7:3 B.NPC5:5 C.150kcal:1gN D.100
最新回复
(
0
)