首页
登录
职称英语
The English have the reputation of being very different from ail other natio
The English have the reputation of being very different from ail other natio
游客
2023-07-24
79
管理
问题
The English have the reputation of being very different from ail other nationalities. It is claimed that living on an island separated from the rest of Europe has much to do with it. Whatever the reasons, it may be fairly stated that the Englishman has developed some attitudes and habits distinguishing him from other nationalities.
Broadly speaking, the Englishman is a quiet, shy, and reserved person among people he knows well. Before strangers he often seems inhibited, even embarrassed. You have only to witness a railway compartment any morning or evening to see the truth. Serious-looking businessmen and women sit reading their newspapers or dozing (打盹) in a comer, and no one speaks. An English wit once suggested to overseas visitors, "On entering a railway compartment shake hands with all the passengers." Needless to say, he was not being serious. There is an unwritten but clearly understood code of behavior, which, if broken, makes the person immediately the object of suspicion,
It is well known that the English seldom show openly extremes of enthusiasm, emotion etc. Of course, an Englishman feels no less than any other nationality. Imagine a man commenting on the great beauty of a young girl A man of more emotional temperament might describe her as "a marvelous jewel", while the Englishman will flatly state "Um, she’s all right." An Englishman may recommend a highly successful and enjoyable film to friends by commenting, "It’s not bad." The overseas visitors must not be disappointed by this apparent lack of interest. They must realize that "all right", "not bad" are very often used with the sense of "first class", "excellent". This special use of language is particularly common in English. [br] One explanation for the different character of English people is that ________.
选项
A、they are geographically isolated from the European continent
B、they have nothing to do with the other Europeans
C、they like to keep quiet among their acquaintances
D、they tend to be reserved by nature
答案
A
解析
细节题。文章第一段第二句指出,据称英国人与其他国家的人性格之所以不同,与他们居住在一个与其他欧洲国家隔绝的孤岛上有很大的关系,所以A正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2864686.html
相关试题推荐
Hisgirlfriendlefthimbecausehe__________(对她遭受的痛苦漠不关心).wasindifferenttohe
AnEnglishschoolboywouldonlyaskhisfriend:"Wassatime,then?"Tohist
AnEnglishschoolboywouldonlyaskhisfriend:"Wassatime,then?"Tohist
AnEnglishschoolboywouldonlyaskhisfriend:"Wassatime,then?"Tohist
[originaltext]W:CambridgeBusinessEnglishCertificateisverypopularnowaday
____________(要是我们没有犯错误多好),wewouldbeinadifferentpositiontoday.Ifonlywe
[originaltext]TherearethreegroupsofEnglishlearners:beginners,interm
[originaltext]TherearethreegroupsofEnglishlearners:beginners,interm
[originaltext]TherearethreegroupsofEnglishlearners:beginners,interm
[originaltext]W:AlexisanEnglishteacherinIranandtodaywe’dliketoshar
随机试题
First,whilelanguageprovidesameansofsayinganddoingthings,teaching
EarthquakePreparednessOneofthemost
ThesumofallfearsforAmerica’snational-securityestablishmentisthatChina
Morethanthreedozenbillionaires,includingwell-knownphilanthropist(慈善家)
[originaltext]W:Hello,Gary.How’reyou?M:Fine!Andyourself?W:Can’tcompl
我国《上市公司收购管理办法》规定,通过证券交易所的证券交易,收购人持有一个上市公
在中国现行法律体系中,()的内容涉及国家和社会生活的根本问题,规定国家的根本
力加寿含的西药成分是A.维生素E B.安乃近 C.胆酸钠 D.碳酸氢钠
(2013年真题)甲公司20×3年12月31日持有的下列资产、负债中,应当作为2
投标人编制计日工表时,应由投标人负责填写的是()。A.项目名称 B.暂定数量
最新回复
(
0
)