首页
登录
职称英语
Sixteen years ago, Eileen Doyle’s husband, an engineer, took his four childr
Sixteen years ago, Eileen Doyle’s husband, an engineer, took his four childr
游客
2023-07-24
26
管理
问题
Sixteen years ago, Eileen Doyle’s husband, an engineer, took his four children up for an early morning cup of tea, packed a small case and was never seen or heard of again. Eileen was astonished and in a state of despair. They had been a happy family and, as far as she knew, there had been nothing wrong with their marriage.
Every day of the year a small group of men and women quietly pack a few belongings and without so much as a note or a good-bye close the front door for the last time, leaving their debts, their worries and their confused families behind them.
Last year, more than 1,200 men and nearly as many women were reported missing from home--the highest in 15 years. Many did return home within a year, but others rejected the past completely and are now living a new life somewhere under a different identity.
To those left behind this form of desertion is a terrible blow to their pride and self-confidence. Even the finality of death might be preferable. At least it does not imply rejection or failure. Worse than that, people can be left with an unfinished marriage, not knowing whether they will have to wait seven years before they are free to start a fresh life.
Clinical psychologist Paul Brown believes most departures of this kind to be well planned rather than impulsive. "It’s typical of the kind of personality which seems able to ignore other people’s pain and difficulties. Running away, like killing yourself, is a highly aggressive act. By creating an absence the people left behind feel guilty, upset and empty." [br] When her husband left home, Eileen Doyle ______.
选项
A、could not forgive him for taking the children
B、had been expecting it to happen for some time
C、could not understand why
D、blamed herself for what had happened
答案
C
解析
细节理解题。问题问“当她的丈夫离家出走时,Eileen Doyle怎么样?”根据第一段第二行“Eileen was astonished…”可以断定C“(她)不明白为什么”应该是正确答案。其余三项均不符合文章意思。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2863696.html
相关试题推荐
Teachingtodaydemandsmorethanjustcaringaboutchildrenandknowingone’
Teachingtodaydemandsmorethanjustcaringaboutchildrenandknowingone’
Teachingtodaydemandsmorethanjustcaringaboutchildrenandknowingone’
Teachingtodaydemandsmorethanjustcaringaboutchildrenandknowingone’
Teachingtodaydemandsmorethanjustcaringaboutchildrenandknowingone’
Teachingtodaydemandsmorethanjustcaringaboutchildrenandknowingone’
Peopleappeartobeborntocompute.Thenumericalskillsofchildrendevel
Peopleappeartobeborntocompute.Thenumericalskillsofchildrendevel
Peopleappeartobeborntocompute.Thenumericalskillsofchildrendevelo
Peopleappeartobeborntocompute.Thenumericalskillsofchildrendevelo
随机试题
[originaltext]W:Hey,Dave!Ihaven’tseenyouforages.Howhaveyoubeen?M:
旗袍(cheongsam)起源于满族妇女的民族服装,随着满汉生活的配合(integration),汉族妇女逐渐接纳了旗袍,并不断对其进行革新。旗袍的造型
下列情形应按劣药论处的是A.所合成分与国家药品标准规定的成分不符的药品 B.污
构成人体的本原物质是A.天气 B.精气 C.阳气 D.阴气 E.清气
下列哪一项不是溶血性贫血的共性改变A.结合珠蛋白量减少B.网织红细胞绝对数减少C
下列不属于高血压病的并发症的是A.短暂性脑缺血发作 B.心肌梗死 C.尿毒症
加班费、津贴等属于薪酬形式中的()。A:基本薪酬 B:间接薪酬 C:激励薪酬
岗位评价的基本功能为()。A:为实现薪酬管理的内部公平提供依据 B:量化岗位的
关于证券公司的说法正确的是( )。A:在我国,设立证券公司必须经国务院证券监督
500kV送电线路不应跨越长期住人的建筑物,在最大计算弧垂情况下,导线与建筑物
最新回复
(
0
)