首页
登录
职称英语
[originaltext] Richard and Maurice McDonald, the original owner of McDonald’
[originaltext] Richard and Maurice McDonald, the original owner of McDonald’
游客
2023-07-22
87
管理
问题
Richard and Maurice McDonald, the original owner of McDonald’s, opened their first self-service restaurant in San Bernadino, California. People would come from everywhere to buy their French fries and hamburgers. Workers would buy their lunches at McDonald’s because the hamburgers and French fries tasted better than their lunches from home.
By 1960, the McDonald brothers owned 228 self-service restaurants. Then, in 1960, Ray Kroc, a 56-year-old salesman, bought the name and most of the restaurants for 2.7 million dollars. He then began to build new restaurants, and, by 1982, he owned about 7,063 of those restaurants, about 1,283 were in other countries: Japan, West Germany, England, and Australia. That same year, McDonald’s Corporation earned about 7 million dollars.
McDonald’s is a big business, but it is not too big or too rich to help ordinary people. For example, owners of restaurants participate in special community programs for children or senior citizens.
The corporation owns special houses near children’s hospitals. These Ronald McDonald houses are for sick children and their parents. Sometimes a child has to go at a hospital for several weeks or months. Then the child’s parents can stay at a Ronald McDonald house. Staying at these houses is cheaper than staying at hotels, and the atmosphere is friendlier and more homelike.
选项
A、It is too big to help ordinary people.
B、It is actively involved in community activities.
C、It has set up some children’s hospitals.
D、It provides free food and shelter for sick children and their parents.
答案
B
解析
原文同义转述。先说 McDonald’s不会因为是富有的大公司就不帮助普通人,然后具体举例说,餐馆的业主会参加专为孩子和老人而举行的社区活动。involved in相当于原文participate in。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2859582.html
相关试题推荐
[originaltext]Peopleovertheageof65intheU.S.arecalledseniorcitiz
[originaltext]Peopleovertheageof65intheU.S.arecalledseniorcitiz
[originaltext]Themajorityofpeople,aboutnineoutoften,arefight-hand
[originaltext]Themajorityofpeople,aboutnineoutoften,arefight-hand
[originaltext]M:Won’tyoujoinusforagameofcards?W:No,thanks.I’mreal
[originaltext]M:Won’tyoujoinusforagameofcards?W:No,thanks.I’mreal
[originaltext]Britishpeopleplaceconsiderablevalueonpunctuality.Ifyo
[originaltext]Britishpeopleplaceconsiderablevalueonpunctuality.Ifyo
[originaltext]Britishpeopleplaceconsiderablevalueonpunctuality.Ifyo
[originaltext]Multiculturalismandachangingeconomyaregraduallytaking
随机试题
Nowasinglecellphoneisabletostorealarge______ofinformationaboutan
Forcenturies,immigrantshavecometoAmericaseekingthepromiseoflife,
Whyisthemannotreallysurprisedthathisparentsaremoving?[originaltext]M
()负责建筑施工企业安全生产许可证的颁发和管理,并接受国务院建设主管部门的
()是指信托公司运用资本金开展的业务。A.中间业务 B.委托业务 C.固有
旋覆代赭汤的功用是A.降逆止呃,益气清热 B.温中益气,降逆止呃 C.降气化
氧气雾化吸入时,下列正确的是( )。A.氧流量调节至6~8L/min B.患
A.仙鹤草 B.侧柏叶 C.苎麻根 D.小蓟 E.大蓟能凉血止血,安胎的
下列关于习近平生态文明思想具体体现的说法中,正确的有()。A.坚持文明兴则生态兴
在分析论证建设工程总目标,寻求建设工程质量、造价和进度三大目标间最佳匹配关系时,
最新回复
(
0
)