首页
登录
职称英语
[originaltext] Through a large amount of research, many American doctors hav
[originaltext] Through a large amount of research, many American doctors hav
游客
2023-07-22
65
管理
问题
Through a large amount of research, many American doctors have drawn the conclusion that mothers who smoke cigarettes before their babies are born may slow the growth of their babies’ lungs. They say reduced lung growth could cause the babies to suffer breathing problems and lung disease in their later life. John Hailor and William Liburdy, doctors in Boston, Massa chusctts studied about 1, 100 children to look into the effect that mothers’ smoking had on their children. The mothers of some of the children smoked, the other mothers did not. The report indicated that the growth of babies’ lungs was indeed affected by second-hand smoking. Doctors found that the lungs of the children whose mothers smoked were eight percent less developed than the lungs of the children whose mothers did not smoke, and that the children whose mothers smoked developed twenty percent more colds and breathing diseases than other children in their later life.
Another recent study found that children had a greater chance of developing lung cancer if their mothers smoked. The study also showed that the danger of lung cancer increased only for sons and not for daughters, and that the father’s smoking did not affect a child’s chance of developing lung cancer. Why it goes like that is still not known.
选项
A、John is more likely to develop lung cancer.
B、Mary is more likely to develop lung cancer.
C、John and Mary have the same chance to develop cancer.
D、Neither John nor Mary has the chance to develop cancer.
答案
D
解析
推理题。文中提到The study also showed that the danger of lung cancer increased only for sons and not for daughters,and that the father’s smoking did not affect a child’s chance of developing lung cancer.父亲吸烟不会对孩子造成影响,母亲吸烟只对儿子造成影响。根据这一研究结果可以推出正确答案为选项D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2857854.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Ihearyouarenotplanningtotransfertoadifferentunivers
[originaltext]M:Ihearyouarenotplanningtotransfertoadifferentunivers
[originaltext]M:Ihearyouarenotplanningtotransfertoadifferentunivers
[originaltext]TheRobinsonsweredrivingthroughPortMerlinRoadwhenthey
[originaltext]TheRobinsonsweredrivingthroughPortMerlinRoadwhenthey
[originaltext]W:Goodmorning.HousingOffice.HowcanIhelpyou?M:Hi,I’mc
Agreatdealresearchisbeingcarriedoutallovertheworld____________(为了我到解决
[originaltext]M:UnitedWorldColleges.CanIhelpyou?W:Yes,I’dlikesomei
[originaltext]M:UnitedWorldColleges.CanIhelpyou?W:Yes,I’dlikesomei
[originaltext]M:Hey,Karen.Lookslikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
随机试题
Withtheglobaleconomynowtakingmoreexecutivestofar-awayplaceslikeB
Heissincereandeasyto______A、getdowntoB、getatC、getalongwithD、getov
[originaltext]TenniswasoneoftheoriginalsportsplayedatthemodernOl
[originaltext]Manypeopleallovertheworldenjoyanalcoholicdrinkdurin
以下关于土的含水率描述正确的是()。A.土中水的质量与含水土的质量之比
通过聘用制度转换事业单位的用人机制。下列有关说法不正确的是()A.实现事业单
化生血液的最基本的物质是A.津液 B.先天之精 C.肾精 D.营气 E.
须挖去毛的药物是A.鹿茸 B.枇杷叶 C.石韦 D.金樱子 E.骨碎补
甲公司是一家生产和销售办公用电脑的企业,2×21年1月1日,甲公司向乙公司销售1
A.(1),(2) B.(2),(3) C.(1),(3) D.全对
最新回复
(
0
)