首页
登录
职称英语
[originaltext]W: John, have you chosen a physical education class yet for this
[originaltext]W: John, have you chosen a physical education class yet for this
游客
2023-07-20
80
管理
问题
W: John, have you chosen a physical education class yet for this semester?
M: No. Why?
W: You’ve got to take rock-climbing. We just had the first class and it looks like it’s going to be great.
M: You think I should take rock-climbing? You’ve got to be kidding. Besides, how can they teach rock-climbing when it’s completely flat around here?
W: That’s not important. You can’t just start climbing without any training. You have to get in shape, learn how to use the ropes, the belts, the buckles — there’s a lot of preparation first.
M: You don’t think it’s just a little bit dangerous?
W: Not if you know how to use the safety equipment, which is, by the way, pretty hi-tech. The ropes are made of elastic fabrics that stretch a little; the shoes have special plastic. You have to learn how to use all these before you do any real climbing.
M: Well, what’s the appeal? We’ll spend the whole semester studying something we don’t actually get to do?
W: We will take a climbing trip during spring break. But that’s not the point. Climbing is not the only goal. In preparing to climb you learn patience, mental discipline and you gain fantastic physical strength, especially in your hands. For the first few weeks we’re going to concentrate entirely on hand and upper body exercise.
M: All that in one sport? Maybe you are right. Since it’s not too late to join the class, maybe I will.
Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.
19. What can we learn from the conversation?
20. Why does the woman say it’s not dangerous to do rock-climbing?
21. What is one of the reasons why the woman is interested in rock-climbing?
22. What will the man probably do after the conversation?
选项
A、She can make a lot of friends.
B、She can work more efficiently.
C、She can learn mental discipline.
D、She can get more familiar with the man.
答案
C
解析
选项中的She can,make a lot of friends,learn mental discipline等表明,本题可能考查女士做某事的原因。由女士提到的In preparing to climb you learn patience,mental discipline…可知,她对攀岩感兴趣的原因之一是能学会心能训练,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2854240.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenIwaswalkingdownthestreettheotherday,Ihappened
[originaltext]WhenIwaswalkingdownthestreettheotherday,Ihappened
[originaltext]WhenIwaswalkingdownthestreettheotherday,Ihappened
[originaltext]W:Thepianosoundsterrible.M:IwishIcouldaskformymoney
[originaltext]W:Thepianosoundsterrible.M:IwishIcouldaskformymoney
[originaltext]W:Thepianosoundsterrible.M:IwishIcouldaskformymoney
[originaltext]ManyfamiliesintheUnitedStateshavealargerincomethan
[originaltext]"Gototheplaygroundandhavefun."Parentswilloftensayt
[originaltext]"Gototheplaygroundandhavefun."Parentswilloftensayt
[originaltext]"Gototheplaygroundandhavefun."Parentswilloftensayt
随机试题
Theycallthemthenewbreadearners.Theyarewomen,andtheyaresettota
[originaltext]Formanyyears,T-shinsweresimpleshort-sleevedundershirts
EarlierthisyearImetwithagroupofwomeninMatela,asmallfarmingvil
关于大体积混凝土施工的说法,正确的是()A.大体积混凝土的温度控制宜按照“内保
阅读下列说明,回答问题1至问题3,将解答填入答题纸的对应栏内。【说明】某商店为购
下列说法正确的有()。 I.私营企业法人单位数量是集体企业的1.6
小儿缺铁性贫血的主要病理基础是()A.生化乏源 B.血虚不荣 C.肌肤
植物的器官可分为营养器官及生殖器官。营养器官通常指植物的根、茎、叶等器官,而生殖
你是会议的主持人,有个人喜欢发表建议,大家对他的意见都比较赞同,但是他喜欢打断别
下列拟持有期货公司5%以上股权的股东中,不符合条件的是()。A:甲股东实收资
最新回复
(
0
)