首页
登录
职称英语
[originaltext] Silence is unnatural to man. He begins life with a cry and en
[originaltext] Silence is unnatural to man. He begins life with a cry and en
游客
2023-07-20
75
管理
问题
Silence is unnatural to man. He begins life with a cry and ends it in stillness. In between he does all he can to make a noise in the world, and he fears silence more than anything else. Even his conversation is an attempt to prevent a fearful silence. If he is introduced to another person, and a number of pauses occur in the conversation, he regards himself as a failure. He knows that ninety-nine percent of human conversation means no more than the buzzing of a fly, but he is anxious to join in the buzz and to prove that he is a man and not a waxwork figure.
The aim of conversation is for the most part, to communicate ideas; it is to keep up the buzzing sound. There are, it must be admitted, different qualities of buzz; there is even a buzz that is as annoying as the continuous noise made by a mosquito. But at a dinner party one would rather be a mosquito than a quiet person. Most buzzing, fortunately, is pleasant to the ear, and some of it is pleasant even to the mind. He would be a foolish man if he waited until he had a wise thought to take part in the buzzing with his neighbors.
Those who hate to pick up the weather as a conversational opening seem to me not to know the reason why human beings wish to talk. Very few human beings join in a conversation in the hope of learning anything new. Some of them are content if they are merely allowed to go on making a noise into other people’s ears. They have nothing to tell them except that they have seen two or three new plays or that they had food in a Swiss hotel. At the end of an evening, during which they have said nothing meaningful for a long time, they just prove themselves to be successful conversationalists.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. What is people’s purpose in making conversation according to the speaker?
31. What do people usually talk about to their neighbors according to the passage?
32. What is the speaker’s purpose in giving this speech?
选项
A、To exchange ideas.
B、To prove their value.
C、To achieve success in life.
D、To overcome their fear of silence.
答案
D
解析
选项均以不定式开头表明,本题考查行为目的。短文开头提到…conversation is an attempt to prevent a fearful silence,由此可知,谈话是为了克服对沉默的恐惧,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2854193.html
相关试题推荐
[originaltext]TelephonebooksintheUnitedStateshavewhite,blueandyel
[originaltext]FederalExpressisaprivateairlineservice.Itexpandsthe
[originaltext]Withits2xopticalzoomlens,3.2megapixelsandthesizeof
[originaltext]Withits2xopticalzoomlens,3.2megapixelsandthesizeof
[originaltext]Withits2xopticalzoomlens,3.2megapixelsandthesizeof
[originaltext]W:Ifyou’reinyour20s,youownyourfirstcar,yourcareer
[originaltext]W:Ifyou’reinyour20s,youownyourfirstcar,yourcareer
[originaltext]M:Nexttimeyoubringyourkidsinforacheckup,don’tbes
[originaltext]W:Noluckthen,John?M:I’mafraidnot,ma’am.Notyet,anyho
[originaltext]W:Noluckthen,John?M:I’mafraidnot,ma’am.Notyet,anyho
随机试题
Whatdecidedhim(giveup)______hisjob?togiveup是什么使他决定放弃工作的?动词decide后要求用不定式
J根据educationchancellor和theteachers’uniononaschoolsystem定位到J段。哥伦比亚特区的教育局局长
妈妈姓马,她要我姓了她的姓,给我取名一个“力”字。妈说她盼我永远有力量,去争一口气。Mother’sfamilynamewasMa—"Horse".
Bankscompeteforcustomersjustlikeotherplacesofbusiness,soyoucanshopa
阅读下列短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选
下列对水加热设备选择的叙述何项是错误的?()A.用水较均匀、热媒供应充足时,
吸烟导致的主要躯体疾病有()。A.恶性肿瘤 B.慢性阻塞性肺病 C.心血管病
长途行军导致第2、3跖骨骨折的原因为A.直接暴力 B.间接暴力 C.肌肉牵拉
2010年排名第二的海洋产业增加值比倒数第一的产业多()倍。 A.174
临床医生进行社区诊断时最常使用的流行病学调查方法是A.暴发调查 B.现况调查
最新回复
(
0
)