首页
登录
职称英语
[originaltext] My father was 44 and knew he wasn’t going to make it to 45. H
[originaltext] My father was 44 and knew he wasn’t going to make it to 45. H
游客
2023-07-20
94
管理
问题
My father was 44 and knew he wasn’t going to make it to 45. He wrote me a letter and hoped that something in it would help me for the rest of my life.
Since the day I was 12 and first read his letter, some of his words have lived in my heart. One part always stands out. "Right now, you are pretending to be a time-killer. But I know that one day, you will do something great." Knowing that my dad believed in me gave me permission to believe in myself: "You will do something great" He didn’t know what that would be, and neither did I, but at times in my life when I’ve felt proud of myself, I remember his words and wish he were here so I could ask, "Is this what you were talking about, Dad? Should I keep going?"
A long way from 12 now, I realize my father would have been proud when I made any progress. Lately, though, I’ve come to believe he’d want me to move on to what comes next: to be proud of, and believe in, someone else. It’s time to start writing my own letters to my children. Our children look to us with the same unanswered question we had. Our kids don’t hold back because they’re afraid to fail — they’re only afraid of failing us. They do not worry about being disappointed. Their fear — as mine was until my father’s letter — is of being a disappointment.
Give your child permission to succeed. If you don’t have children, then write a letter to someone who looks up to you. You know who they are. They’re writing for you to believe in them. I always knew my parents loved me. But trust me: That belief will be more complete, that love will be more real, and their belief in themselves will be greater if you write the words on their hearts: "Don’t worry; you’ll do something great." Not having that blessing from their parents may be the only thing holding them back.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. What happened to the speaker as mentioned in the passage?
27. According to the speaker, what are children afraid of?
28. What do we know about the speaker from the passage?
29. What is the main purpose of the passage?
选项
A、Living alone.
B、Getting disappointed.
C、Letting their parents down.
D、Asking their parents for letters.
答案
C
解析
选项均以“动词+ing”开头以及其中的Living alone,Getting disappointed,Letting their parents down等表明,本题可能考查孩子不愿意或者不敢做的事情。短文中提到,Our kids…they’re only afraid of failing us.和Their fear...is of being a disappointment可知。孩子们担心的是让父母失望,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2853118.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenIwasachild,IoftendreamedofthetimewhenIcould
[originaltext]It’sonly4hours’flyingtimefromSydney,butaworldaway.
[originaltext]M:Hi.Ihaveareservationfortonight.W:Andyourname?M:It’
[originaltext]W:Iwanttotrysomethingnewintheproject.What’syouropinio
[originaltext]M:Myfathercandocoolingcarpentry,andabitofgardening.W
[originaltext]M:Benborrowedhisfather’scarwithoutpermission,andthencra
[originaltext]M:Excuseme.Doyouneedsomehelp?W:Well...I’mtryingtoget
[originaltext]M:You’reinsuchagoodmoodtodaythatIalmosthadnoheartto
Itisawisefatherthatknowshisownchild,buttodayamancanboosthis
Itisawisefatherthatknowshisownchild,buttodayamancanboosthis
随机试题
Thehumanbraincontains10thousandmillioncellsandeachofthesemayhav
(1)TheBritishCourtofAppealhascutlibeldamagesawardedtoMcDonald’s,
对女职工特殊生理期间()的保护,也称为女职工的“四期”保护。A.经期 B.
针灸治疗腰痛的主穴是A、委中、昆仑、太溪 B、阿是穴、大肠俞、委中 C、阿是
年底与年中相比,网民规模增长最快的年份是:A.2002年 B.2003
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
社会工作者小田计划开展一个乳腺癌病友支持小组,旨在为初次手术存在紧张和忧虑情绪的
尾矿库的调洪库容是指某坝顶标高时,最高沉积滩面、库底、正常水位三者以上,(
施工企业使用的A类计量器具包括最高计量标准器具和用于()的工作计量器具。A.工
A.脐带缠绕 B.脐带长度异常 C.脐带先露 D.脐带脱垂 E.脐带扭转
最新回复
(
0
)