首页
登录
职称英语
Distance learning has moved far away from the traditional correspondence cou
Distance learning has moved far away from the traditional correspondence cou
游客
2023-07-20
73
管理
问题
Distance learning has moved far away from the traditional correspondence course, aimed at the individual student working【S1】______. The global reach of the Internet makes it possible to【S2】______geographically-scattered students in a【S3】______classroom. Methods such as multimedia, video-conferencing and the Internet will【S4】______allow students both to proceed at their own pace, and to interact with one another and their teachers.
Even without taking the technology to its limits, the idea of education as a lifelong process is catching on throughout the【S5】______world. Already, working adults who pursue their studies part-time make up roughly half of students taking college courses in the United States.
However, there is【S6】______in scholarly circles about how far the new technology should be used for teaching academic subjects in which personal contacts between teacher and students are still vital. Britain’s Open University, for example, a world leader in distance education, has embraced information technology【S7】______. believing it to be no【S8】______for books and the exchange of ideas at live tutorials and summer schools.
But the Open University is also moving with the tide. It has set up a "knowledge media institute" to explore ways of adopting information technology. Some teachers are concerned about this trend, arguing that the heavy investment that students are【S9】______to make in computer and communications equipment【S10】______the concept of "open". Cost, of course, is an important factor in many developing countries, where few people have computers or even phones. Rather than uniting the world, the new technologies could lead to societies of information haves and have-nots.
[A] lonely [F] contradicts [K] concerned
[B] debate [G] global [L] industrialized
[C] substantial [H] increasingly [M] virtual
[D] substitute [I] unite [N] expected
[E] cautiously [J] conflicts [O] alone [br] 【S2】
选项
答案
I
解析
空前的to表明,本空应填原形动词,[B]debate、[D]substitute和[I]unite入选。由空后的geographically-scattered students in a…room可知,只有[I]unite“联合”符合此处语义,unite sb.in…指“将某人联合到……”,在这指全球联网将在地理上分散的学生集合到一个教室,故答案为[I]。文章末段的uniting对本空有提示作用。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2852366.html
相关试题推荐
Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforlearningliewiththest
Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforlearningliewiththest
Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforlearningliewiththest
Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforlearningliewiththest
Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforlearningliewiththest
Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforlearningliewiththest
Thetraditionalapproach____________(处理复杂问题)istobreakthemdownintosmalle
"InterestinlearningChineseamongAmericanyouthandtheirparentshasgro
"InterestinlearningChineseamongAmericanyouthandtheirparentshasgro
"InterestinlearningChineseamongAmericanyouthandtheirparentshasgro
随机试题
•ReadthearticlebelowaboutFederalDepositInsuranceCorporation.•Choosethe
A:Youmusttakesomerest.You’vebeenworkingtoohard.B:______A、Butforwha
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Internetexpertsare
老家的大胡同属南北走向,地势北高南低,建筑设计独具匠心,从村南大街进入胡同头往里一看,有一个高大的门洞,雄伟壮阔,设计精美,古香古色,就像一个十分壮观的
Accordingtothe1stparagraph,expertshaveinterestsin______.[br]Whenent
成人糖尿病酮症酸中毒胰岛素治疗采用A.每小时每公斤体重0.5单位URI B.每
下列各项,与大黄、芒硝同用,使其泻而不速的是()A.枳实 B.厚朴
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
教师对学生个体内部的各方面纵横比较,以判断其学习状况的评价是() A、绝对
根据民用建筑节能管理规定,关于各单位执行建筑节能强制性标准的说法,正确的有(
最新回复
(
0
)