首页
登录
职称英语
[originaltext] It was a bad night for Louis. His research in the neighboring
[originaltext] It was a bad night for Louis. His research in the neighboring
游客
2023-07-19
44
管理
问题
It was a bad night for Louis. His research in the neighboring town had taken longer than he expected. It was late and he was very tired when he drove home. He turned into his building’s parking lot, but all the spaces were full. He drove back out onto the street looking for a parking space. The first block was full. The next block was almost empty. Louis didn’t see a no-parking sign, but he suspected that if parking were allowed there, most of the spaces would be filled. Then he saw a small parking lot with two free spaces. He was so glad to see them that he didn’t even think to read the sign by the entrance. He drove in, parked, and hurried home to go to bed.
The next morning he went back to the lot to get his car. It was gone. He ran home and telephoned the city police to say that his car had been stolen. It took the police only a minute to tell him what had happened. His car had been on a private lot. It had been taken away by the police. Louis had to take a taxi to the city garage far from the center of town. He had to pay a fee of $40 to get his car back. In addition, he got a parking ticket — his first one ever in Greenville.
Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.
29. Where did Louis intend to park his car when he came back from work one night?
30. What did Louis think had happened to his car the next morning?
31. Where did Louis finally get his car back?
选项
A、At a street corner.
B、At a parking meter.
C、Near the entrance of a park.
D、In his building’s parking lot.
答案
D
解析
短文提到,Louis晚上开车回家时首先turned into his building’s parking lot(驶向他家那座楼的停车场),但是车位已经满了,他才去找其他车位,由此可知Louis当晚本打算把车停在his building’s parking lot上的,故答案为[D]。短文中地点处常考,听音时应留意涉及选项地点的地方,并注意记录相关信息,然后根据问题对号入座。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2849722.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Snowboarding’ssopopularnow—everyone’sdoingit.It’staking
[originaltext]M:Thiswasatime-sensitivedocument!There’snopointindelive
[originaltext]W:Ihearthatyouworkpart-timeatWal-Martinyourcity.What
[originaltext]Igrewupinasmalltown.Myfatherraisedchickensandran
[originaltext]SixtimesdefendingTourdeFranceWinnerLanceArmstrongin
[originaltext]W:Hey,IwastoldthatyoutookProfessorZhang’sclasslastsem
[originaltext]W:ThestocksIboughtlastmonthwereallcaughtinthemarkets
[originaltext]W:Maryisanunder-achievingstudent.M:Well,actually,manyst
Manypeopleviewretirementasatimetostopworking.Butnewresearchshow
Manypeopleviewretirementasatimetostopworking.Butnewresearchshow
随机试题
SharksSharksareamazingfishthathavebeenaroun
[originaltext]InNewYorkCity,thefashionindustryaccountsformorethan
Tofindoutwhattheweatherisgoingtobe,mostpeople【B1】______theradio,
[originaltext]ThenorthernpartsoftheUnitedStatesgetverycoldinthe
驾驶机动车在山区道路上坡路段接近坡顶时,超车存在风险,以下说法正确的是什么?(
在网页中使用链接样式文件“css_file.css”的正确语句是______。
教育心理学普遍认为西方第一本《教育心理学》出版于()。A.1903年 B.1
D煤矿采用井工开采方式,设计生产能力450万吨/年,服务年限35年,基建施工年
按照国家现行标准《固定式压力容器安全技术监察规程》TSGR0004-2009,
(2016年真题)下列质量检验项目中,属于非破坏性检验的是()。A.晶体管的使
最新回复
(
0
)