首页
登录
职称英语
[originaltext] I grew up in a house where the TV was seldom turned on and wi
[originaltext] I grew up in a house where the TV was seldom turned on and wi
游客
2023-07-17
72
管理
问题
I grew up in a house where the TV was seldom turned on and with one wall in my bedroom entirely lined with bookshelves; most of my childhood was spent on books I could get hold of. In fact, I grew up thinking of reading as natural as breathing and books unbelievably powerful in shaping perspectives by creating worlds we could step into, take part in and live in.
With this unshakable belief, I, at fourteen, decided to become a writer. Here too, reading became useful. Every writer starts off knowing that he has something to say, but being unable to find the right ways to say it. He has to find his own voice by reading widely and discovering which parts of the writers he agrees or disagrees with, or agrees with so strongly that it reshapes his own world. He cannot write without loving to read, because only through reading other people’s writing can one discover what works, what doesn’t and, in the end, together with lots of practice, what voice he has.
Now I am in college, and have come to realize how important it is to read fiction. As a law student, my reading is in fact limited to subject matter — the volume of what I have to read for classes every week means there is little time to read anything else. Such reading made it all the clearer to me that I live in a very small part in this great place called life. Reading fiction reminds me that there is life beyond my own. It allows me to travel across the high seas and along the Silk Road, all from the comfort of my own armchair, to experience, though secondhand, exciting experiences that I wouldn’t necessarily be able to have in my lifetime.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. What can we learn about the speaker as a child?
34. What effect does reading fiction have on the speaker?
35. Which can be the best title for this passage?
选项
A、It helps him to realize his dream.
B、It opens up a wider world for him.
C、It makes his college life more interesting.
D、It increases his interest in worldwide travel.
答案
B
解析
选项均以It开头以及其中的helps,increases等表明,本题可能考查It的作用,It很可能就是阅读。短文中提到,Reading fiction reminds me that there is life beyond nay own.It allows me to travel across the high seas and along the Silk Road,即读小说可以使自己体会到自己生活以外的世界,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2844705.html
相关试题推荐
[originaltext]TheCoastGuarddoesWhatitsnamesays:itguardstheCoasts
[originaltext]TheCoastGuarddoesWhatitsnamesays:itguardstheCoasts
[originaltext]TheCoastGuarddoesWhatitsnamesays:itguardstheCoasts
[originaltext]M:MathsDepartment,DoctorWinstonspeaking.W:Hello,Prof.Win
[originaltext]M:MathsDepartment,DoctorWinstonspeaking.W:Hello,Prof.Win
[originaltext]M:MathsDepartment,DoctorWinstonspeaking.W:Hello,Prof.Win
[originaltext]W:HeyTaxi!Ah,great.Thanksforpullingover.M:Whereto?W:
[originaltext]W:Janemissedtheclassagain,didn’tshe?Iwonderwhy?M:Well
[originaltext]W:Janemissedtheclassagain,didn’tshe?Iwonderwhy?M:Well
[originaltext]W:Janemissedtheclassagain,didn’tshe?Iwonderwhy?M:Well
随机试题
【B1】[br]【B7】A、differenceB、mistakeC、filmD、difficultyB此处是指电影拍摄过程中所犯的错误,不是讲与电
JeanneLavaleisan18-year-oldstudentattheArtDecoCollegeofArt
[originaltext]Analyticalskillsareourabilitytounderstandandsolveprob
[originaltext]Nomancanchangetheweather.Nobodycancontroltheweather.
[originaltext]W:Thankyou,thankyouandwelcometoeveryone’sfavoritegames
居住区内小区级道路的路面宽度一般应为下列何值?()A.20m B.6~9m
我国的宪法既确定了公民享有的基本权利,又规定了公民应尽的义务。我国公民的最高法律
左边的立体图形是立方体中挖出一个圆锥台孔后形成的,如果从任一面剖开,以下哪一个不
X线检查出现葱皮样改变的肿瘤是( )。A.骨肉瘤 B.尤文肉瘤 C.骨软骨
儿童在家庭中养成了爱劳动的行为习惯,这种习惯也会在学校中表现出来,这是( )
最新回复
(
0
)