首页
登录
职称英语
[originaltext] In the past two years, millions of Americans have suddenly em
[originaltext] In the past two years, millions of Americans have suddenly em
游客
2023-07-17
26
管理
问题
In the past two years, millions of Americans have suddenly embraced the bicycle as if it were a startling new invention. Annual bike sales doubled between 1960 and 1970, and there are nearly 70 million bikes in the United States today. That’s more than two for every three automobiles.
Of course, the bike has been around for more than 150 years, and this isn’t America’s first bicycle boom. A wave of bike enthusiasm swept the land in the late 1800s and bicycle production hit two million units in 1897. Then with the coming of the auto, bicycling declined, and for decades remained popular only with children and a few adult faddists.
Now, national preoccupation with air pollution and physical fitness has brought the bike back to the forefront—particularly with adults. More than eight million bikes were sold in the United States last year and a third of them went to adults. The year before, only 15 percent of new bike sales were for adults.
选项
A、Bikes were used for 150 years.
B、People were not so enthusiastic to bikes.
C、There were several bike booms in the U.S.
D、More people got to use cars.
答案
D
解析
Why were bikes popular only to kids for years?
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2844324.html
相关试题推荐
WiththestartofBBCWorldServiceTelevision,millionsofviewersinAsia
[originaltext]Canyouimageicethatdoesnotmeltandisnotwet?Haveyou
[originaltext]W:Jack,wouldyouliketogotomypartytomorrownight?M:Iwi
[originaltext]W:Jack,wouldyouliketogotomypartytomorrownight?M:Iwi
[originaltext]Somecountriesmayhaveoneuniformfishinglawcoveringthe
[originaltext]Somecountriesmayhaveoneuniformfishinglawcoveringthe
[originaltext]Somecountriesmayhaveoneuniformfishinglawcoveringthe
[originaltext]AnAmericanfriendhasinvitedyoutovisithisfamily.You’v
[originaltext]AnAmericanfriendhasinvitedyoutovisithisfamily.You’v
[originaltext]W:Goodmorningandwelcometotoday’sprogram.(22)Haveyoualw
随机试题
A、intensifiedB、alleviatedC、reshapedD、specifiedA最后一段第3句中的morerallies,第4句提到的a
WhyarevisitorstoBritainalwayscomplainingaboutEnglishfood?[br][origin
DoesLisaagreewithwhatFranksaidaboutherunderstandingofthehappiestpeo
DNA分子是由两条反向平行的多核苷酸组成的( )结构,两条链上的碱基根据互补配
关于制冷剂的描述,正确的是下列哪一项?A.天然制冷剂属于有机化合物类 B.空气
UML中,图聚集了相关的事物,()图描述了一个用例或操作的执行过程中以时
在收集客户家庭财务状况和生活状况信息时,专业理财师要做的是( )。A.考虑自己是
( )不属于企业人员内部供给预测的方法。A.经验推断法 B.人力资源信息
说明下面这段文字的含义并从中国传统法律文化的角度加以评析。 “刑新国用轻典,刑
价格卡特尔是一种()行为。A.差别化竞争 B.非合作竞争 C.锁定客户 D
最新回复
(
0
)