首页
登录
职称英语
[originaltext] Rats are the enemy of human beings. They eat or spoil crops of
[originaltext] Rats are the enemy of human beings. They eat or spoil crops of
游客
2023-07-15
85
管理
问题
Rats are the enemy of human beings. They eat or spoil crops of grain and rice before they can be harvested, or while they are in storage. In India, where millions of people go hungry, there are ten times as many rats as people. Rats devour half of the available food. Rats will also attack birds and animals, from frogs and chicks to geese and young calves. They have even destroyed dams and buildings by making holes through or under them, and have started fires by chewing on electrical wiring.
The most terrible destruction caused by rats, however, has come from the diseases they carry. In the fourteenth century, rats caused the death of one-third of the world’s population by transmitting the dreadful Black Plague that mined Europe.
Ironically, it is in fighting diseases that rats have been most useful to humanity. Thousands of specially bred rats are used in research laboratories every year to test medicines which can possibly be used to prolong and improve human life: Some laboratory rats are even used to test new methods of eliminating, their cousins, the wild rats.
选项
A、In India.
B、Throughout the world.
C、In Europe,
D、Both A and B.
答案
B
解析
[听力原文]
Where did the rats cause the death of one-third of the world’s population in the fourteenth century?
信息明示题。本题的关键是文章中的one-third和Europe。文章虽然提到了India,但说的是老鼠给印度带来饥荒,故排除A,选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2838798.html
相关试题推荐
[originaltext]Museumshavechanged.Theyarenolongerplacesforthepriv
[originaltext]Museumshavechanged.Theyarenolongerplacesforthepriv
[originaltext]IfyouplantoremainintheUnitedStatesforanylengthof
[originaltext]IfyouplantoremainintheUnitedStatesforanylengthof
[originaltext]M:Goodafternoon,Mrs.Keaton.W:Goodafternoon,Mr.Duncan.Pl
[originaltext]M:Goodafternoon,Mrs.Keaton.W:Goodafternoon,Mr.Duncan.Pl
[originaltext]M:Goodafternoon,Mrs.Keaton.W:Goodafternoon,Mr.Duncan.Pl
[originaltext]M:Haveyounoticedthenewdustbindownstairs,attheentranceo
[originaltext]W:Isupposeyouhaveboughtsomegiftsforyourfamily.M:Well,
[originaltext]W:Isupposeyouhaveboughtsomegiftsforyourfamily.M:Well,
随机试题
Readtheextractbelowfromtheannualreportofacompanywithmanufacturin
【B1】[br]【B9】A、contentB、contraryC、concreteD、completeA此处考查形近词的区别。content表示“高
Thespeakerannouncedthattherewasabigfireanddirected_____nearestthedoo
Restaurantscanbuyfishinbulkatafishmarket.Theunderlinedpartmeans____
WithmanyEuropeaneconomiesshowingslowgrowth,theretailsectoriscomin
[originaltext]W:Hello,Sam.ThisisPaulaHanson.Sorrytobotheryou,butI’m
即时虚拟参考是通过即时通信软件来即时交流,如QQ、MSN、BBS等。()
下列表述的哪项实质性外勤工作程序为收入记录的完整性提供了最佳证据?A.调节销售日
在经济法调整对象中,市场管理关系的内容包括( )。A.合同法律关系 B.维护
背景: 某新建一级公路工程K11+120~K12+260合同段位于海拔3000
最新回复
(
0
)