首页
登录
职称英语
Americans are reputed to be friendly people. Their friendships, however, ten
Americans are reputed to be friendly people. Their friendships, however, ten
游客
2023-07-13
83
管理
问题
Americans are reputed to be friendly people. Their friendships, however, tend to be shorter and more casual than friendships among people from other cultures. It is not uncommon for Americans to have only one close friend during their lifetime, and consider other "friends" to be just social acquaintances. This attitude probably has something to do with American mobility and the tact that Americans dislike to be dependent on other people. They incline to "compartmentalize" (划分) friendships, having "friends at work", "friends on thc softball team", "family friends" and so forth.
Because the United States is a highly active society, full of movement and change, people always seem to be on the go. In this highly charged atmosphere, Americans can sometimes seem abrupt or impatient. They want to get to know you as quickly as possible and then move on to something else. Sometimes, early on, they will ask you questions that you may feel are very personal. No insult is intended; the questions usually grow out of their genuine interest or curiosity, and their impatience to get to the heart of the matter. And the same goes for you. If you don’t understand certain American behavior or you want to know more about them, do not hesitate to ask them questions about themselves. Americans are usually eager to explain all about their country or anything "American" in which you may be interested. So much so in fact that you may become weary of listening. It doesn’t matter because Americans tend to be uncomfortable with silence during a conversation. They would rather talk about the weather or the latest sports scores, for instance, than deal with silence.
On the other hand, don’t expect Americans to be knowledgeable about international geography or world affairs, unless those subjects directly involve the United States. Because the United States is geographically distant from many other nations, some Americans tend not to be aware of what goes on in other parts of the world. [br] The phrase "highly charged" (Line 2, Para. 2) most probably means______.
选项
A、extremely expensive
B、much cheerful
C、highly responsible
D、full of mobility and change
答案
D
解析
语义理解题。第二段首句提到:因为美国是一个充满活力、富于流动和变化的社会,所以人们似乎总忙个不停。然后作者就紧接着又指出:在这个highly charged的环境中,美国人有时看起来有些唐突,缺乏耐心。由此可推断出,highly charged指的就是上文中的highly active,而这种社会的特点就是充满流动和变化。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2834383.html
相关试题推荐
MoreandmoreAmericansarereadingtheirowncreditreport.Creditreports
MoreandmoreAmericansarereadingtheirowncreditreport.Creditreports
MoreandmoreAmericansarereadingtheirowncreditreport.Creditreports
MoreandmoreAmericansarereadingtheirowncreditreport.Creditreports
MoreandmoreAmericansarereadingtheirowncreditreport.Creditreports
[originaltext]Hundredsofviolinsaremadeeveryday.However,thefinestw
WhatmakesAmericansspendnearlyhalftheirfooddollarsonmealsawayfrom
WhatmakesAmericansspendnearlyhalftheirfooddollarsonmealsawayfrom
WhatmakesAmericansspendnearlyhalftheirfooddollarsonmealsawayfrom
WhatmakesAmericansspendnearlyhalftheirfooddollarsonmealsawayfrom
随机试题
[img]2016m12x/ct_epekz001_epelist_0001_201611[/img][br][originaltext]Heisst
What’sthewoman’sjobabout?[originaltext]M:This,inshort,iswhatI’vedone
—So______?—Well,sheexaminedme.Sheputathermometerinmymouthandtookmy
Everyprofessionortrade,everyart,andeverysciencehasitstechnicalvo
Unlessmeasuresaretakenatonce,thereisapossibilitythatalltheocean
不宜在药斗中靠近存放的饮片是A:山药片与天花粉片B:黑附片与半夏片C:炙甘草
银行在进行利润表分析时,从利润总额出发,减去(),得出当期净利润。A:主营业务成
泰勒提出了教育目标的表述方式的主张有别于以往的做法,做到了目标后的行为及能在生活
影响药物代谢的主要因素A.药物的解离度 B.药物的剂型 C.给药途径 D.
月经周期提前,经量多,色淡红,质清稀;气短懒言,纳少便溏。舌淡红,苔薄白,脉细弱
最新回复
(
0
)