首页
登录
职称英语
[originaltext] People from all cultures and ethnicities can be found in ever
[originaltext] People from all cultures and ethnicities can be found in ever
游客
2023-07-13
75
管理
问题
People from all cultures and ethnicities can be found in every corner of Britain and each per son in his or her own way has contributed to make Britain the place it is today.
If you walk down a street in Britain, especially in the bigger cities you will usually see peo pie with different hair, skin and eye colours. They may have white, brown or black skin and blonde, brown, black, or red hair, with blue, black, brown or green eyes. Many of the people you will see will be British people but they all look different because the people of Britain are a mixed race. Not all British people are Christian or White.
There are British people whose parents first came to Britain in the 1950s and 1960s from the Caribbean, India, Pakistan, Hong Kong and other places. Their homes are mainly in the big English cities like London, Birmingham and Manchester.
About 8% of the population of Britain today are people from other cultures and ethnicities. That is 4. 6 million people and in London almost 300 different languages are spoken every day.
选项
A、Beijing.
B、Hong Kong.
C、Shenzhen.
D、Shanghai.
答案
B
解析
此题考查听细节的能力。抓住关键词peoples’parents come from,找到文章中相对应的 There are British people whose parents first came to Britain in the 1950s and 1960s from the Caribbean, India,Pakistan,Hong Kong and other places.文章中列举了一系列的地方,但是中国部分的只有香港。考生最好能把其他不知道的地方的前两个字母标出来,以方便答题。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2834132.html
相关试题推荐
[originaltext]Joeisastudentatacollegeinanopenarea.Duringhisfir
HowdoesthespeakerfeelaboutTokyo?[br][originaltext]Tokyoisoneoft
HowdoesthespeakerfeelaboutTokyo?[originaltext]Tokyoisoneofthosep
[originaltext]Myfriend,EmmaDaniels,spentthesummerof1974travelingi
[originaltext]M:Ibelieveyouhavea1982Toyotaforsale.W:That’sfight.M:
[originaltext]M:Ibelieveyouhavea1982Toyotaforsale.W:That’sfight.M:
[originaltext]M:DidItoldyouwe’dfoundahouseatlast?W:Haveyou?Ithou
[originaltext]M:DidItoldyouwe’dfoundahouseatlast?W:Haveyou?Ithou
[originaltext]M:DidItoldyouwe’dfoundahouseatlast?W:Haveyou?Ithou
[originaltext]M:DidItoldyouwe’dfoundahouseatlast?W:Haveyou?Ithou
随机试题
Theycallthemthenewbreadearners.Theyarewomen,andtheyaresettota
[originaltext]Formanyyears,T-shinsweresimpleshort-sleevedundershirts
EarlierthisyearImetwithagroupofwomeninMatela,asmallfarmingvil
关于大体积混凝土施工的说法,正确的是()A.大体积混凝土的温度控制宜按照“内保
阅读下列说明,回答问题1至问题3,将解答填入答题纸的对应栏内。【说明】某商店为购
下列说法正确的有()。 I.私营企业法人单位数量是集体企业的1.6
小儿缺铁性贫血的主要病理基础是()A.生化乏源 B.血虚不荣 C.肌肤
植物的器官可分为营养器官及生殖器官。营养器官通常指植物的根、茎、叶等器官,而生殖
你是会议的主持人,有个人喜欢发表建议,大家对他的意见都比较赞同,但是他喜欢打断别
下列拟持有期货公司5%以上股权的股东中,不符合条件的是()。A:甲股东实收资
最新回复
(
0
)