首页
登录
职称英语
[originaltext] Since early times, people have been fascinated with the idea
[originaltext] Since early times, people have been fascinated with the idea
游客
2023-07-12
73
管理
问题
Since early times, people have been fascinated with the idea of life existing somewhere else besides earth. Until recently, scientists believed that life on other planets was just a hopeful dream. But now they are beginning to locate places where life could form. In 1997, they saw evidence of planets near other stars like the sun. But scientists now think that life could be even nearer in our own solar system. One place scientists are studying very closely is Europa, a moon of Jupiter. Space probes have provided evidence that Europa has a large ocean tinder its surface. The probes have also made scientists think that under its surface Europa has a rocky core giving off volcanic heat. Water and heat from volcanic activity are two basic conditions needed for life to form. A third is certain basic chemicals such as carbon, oxygen and nitrogen. Scientists believe there might be such chemicals lying at the bottom of Europa’s ocean. They may have already created life or may be about to. You may wonder if light is also needed for life to form. Until recently, scientists thought that light was essential. But now, places have been found on earth that are in total blackness such as caves several miles beneath the surface. And bacteria, primitive forms of life, have been seen there. So the lack of light in Europa’s sub-surface ocean doesn’t automatically rule out life forming.
Questions:
What did scientists once believe according to the passage?
What have scientists found about Europa, a moon of Jupiter?
What have scientists come to know recently about the formation of life?
选项
A、Light is not an essential element to it.
B、Life can form in very hot temperatures.
C、Every form of life undergoes evolution.
D、Oxygen is not needed for some life forms.
答案
A
解析
Question: What have scientists come to know recently about the formation of life?
本题为细节题。本题询问"科学家关于生命的形成最近发现了什么?"文章末尾提到Until recently,scientists thought that light wan essential.But now,places have been found on earth that are in total blackness such as caves several miles beneath the surface.And bacteria,primitive forms of life,have been seen there.(科学家一直以为光对生命的存在是很重要的.但是现在他们发现在地球上深达数英里深的洞里是完全黑暗的,但也有细菌这种初级生命存在)。与选项A表述一致。B是说生命可以在很高的温度下形成;C是说每种生命形式都在经历进化;D是说氧气对于有些生命形式来说是不需要的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2831422.html
相关试题推荐
[originaltext]Millionsofwordshavebeenwrittenaboutyoungpeopleinthe
[originaltext]Millionsofwordshavebeenwrittenaboutyoungpeopleinthe
[originaltext]TheLondonbombingswillcosttheUKupto3billionpoundsa
[originaltext]TheLondonbombingswillcosttheUKupto3billionpoundsa
[originaltext]TheLondonbombingswillcosttheUKupto3billionpoundsa
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpi
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpi
[originaltext]M:Doyoureallyhavetogodowntothelaketogetallyourwate
[originaltext]M:Doyoureallyhavetogodowntothelaketogetallyourwate
[originaltext]M:Doyoureallyhavetogodowntothelaketogetallyourwate
随机试题
______isNOTaPuritanvalue.A、HardworkB、ThriftC、PietyD、RationD
Astronomy[img]2014m9s/ct_etoefm_etoeflistz_0514_20149[/img][br]ListentoTrac
下列关于排列图各部分组成意义的描述中,正确的有( )。A.左边的纵坐标表示影响
患者,女性,15岁,诊断为弥漫性单纯性甲状腺肿,甲状腺肿较明显,为其采取的主要治
交际型公关的特点是()。A.直接沟通 B.形式灵活 C.信息反馈快 D.
垄断价格是垄断组织在销售或购买商品时,凭借其垄断地位规定的、旨在保证获取最大限度
1927年,蒋介石政权设立“延警察支队安”,把各省、市、县的警察机关改为“公安局
贷款发放后,关于对保证人保证意愿的监控,做法错误的是()。A.应密切注意保证人的
施工单位对所承包项目的施工质量负责,在监理单位验收前对施工质量负()。A.部分
男,55岁,暴饮暴食后突发上腹痛伴寒战,高热3天,加重伴呕吐3天,查体:T39.
最新回复
(
0
)