首页
登录
职称英语
You’re busy filling out the application form for a position you really need;
You’re busy filling out the application form for a position you really need;
游客
2023-07-12
35
管理
问题
You’re busy filling out the application form for a position you really need; let’s assume you once actually completed a couple of years of college work or even that you completed your degree. Isn’t it tempting to lie just a little, to claim on the form that’ your diploma represents a Harvard degree? Or that you finish an extra couple of years hack at State University?
More and more people are resorting to deception like this to land their first job or to move ahead in their careers, for personnel officers, like most Americans, value degrees from prestige schools. A job applicant may have a good education anyway, but he or she assumes that chances of being hired are better with a diploma from a well-known university. Registrars (注册人) at most well-known colleges say they deal with fraudulent claims like these at the rate of about one per week.
Personnel officers do check up on degrees listed on application forms. If it turns out that an applicant is lying, most colleges are reluctant to accuse the applicant directly. One noted school calls them "impostors"; another refers to them as "special cases". One well-known West Coast school, in perhaps the most delicate phrase of all, says that these claims are made by "no such people".
To avoid transparent lies, some job-seekers claim that they "attend" or "were associated with" a college or university. After carefully checking, a personnel officer may discover that "attending"
means dropping out after one semester. It may be that "being associated with" a college means that the job-seeker visited his younger brother for a football weekend. One school that keeps records of false claims says that the practice dates back at least to the turn of the century -- that is when they began keep records, anyhow.
If you don’t want to lie or even stretch the truth there are companies that will sell you a diploma. One company, with offices in New York and on the West Coast, will put your name on a diploma from any number of nonexistent colleges. The price begins at around twenty dollars for a diploma from "Smoot State University". The prices increase rapidly for a degree from the "University of Purdue". As there is no Smoot State and the real school in Indiana is properly called Purdue University, the prices seem rather high for one sheet of paper. [br] The passage suggests that______.
选项
A、buying an unreal degree is immoral
B、personnel officers only consider applicants from well-known schools
C、most people lie on applications because they failed out of college
D、society is largely responsible for the practice of lying on applications
答案
D
解析
推断题。该题问“文章暗示了什么?”关于[A]“购买学历是不道德的”,第四段专门讨论厂购买学历的问题,但文章没有涉及道德问题。[D]说的是“人事官员只考虑来自著名大学的毕业生”。文章2、3两段讨论了人事官员对待学历的态度,但是文章只是说他们"value degrees from prestige schools"(看重著名大学的学历),而不是 " only consider applicants from well-known schools"。[C]“多数学历上弄虚作假的人是因为学习不成功”:文章第一段在讨论作假的动机时提到"Isn’t tempting to lie just a little"(说一点假话难道没有诱惑力吗?)这个诱惑力是针对—般人来讲的,而不是仅针对“学习不成功的人”而言的。[D]“社会对求职者说谎的做法负有责任”:文章第二段中提到"personnel officers,like most Americans,value degrees from prestige schools.”(人事官员象多数美国人—样看重著名大学的学历)。句中所谓most Americans,即:society(社会人员)。据此,我们可以确定 [D]为该题答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2830402.html
相关试题推荐
Oceanographyhasbeendefinedas"Theapplicationofallsciencestothestu
Oceanographyhasbeendefinedas"Theapplicationofallsciencestothestu
Oceanographyhasbeendefinedas"Theapplicationofallsciencestothestu
Inrecentyears,teachersfaroutnumbertheavailableteachingpositionsinmany
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopicMe
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopicLo
Althoughthetwoplayersare______inthetenniscourt,theyarereallygoodfri
[originaltext]Alan:I’mreallyworriedaboutJeremythesedays.Helookstired.
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic:J
You’rebusyfillingouttheapplicationformforapositionyoureallyneed.Let
随机试题
Describeaworkplaceyouknowabout.Youshouldsay:whattypeofworkplaceiti
Questions14-21ReadingPassage2hassevenparagraphsA-G.Whichparagraphment
[originaltext]Interviewer(M)CaitlinFriedman(W)Now,listentoPartOneof
Thestandardofficialretirementagetoqualifyforapublicpensioninmost
几天前,学生家长接到短信让往医院打钱,公安机关介入调查后发现是诈骗,这说明信息具
教师职业道德是()的重要组成部分,是道德在教师职业领域中的特殊表现。 A、政
关于世界银行和亚洲开发银行贷款项目招标投标,下列说法中正确的有()。A.合同金
某车间有人数之比为1:2:3:4的四个小组,为了扩大产能,要求每个小组人数至少增
计划活动的普遍性是指( )。A.上层的计划适用于组织的所有层次 B.组织的一
某日铜FOB升贴水报价为20美元/吨,运费为55美元/吨,保险费为5美元/吨,当
最新回复
(
0
)