首页
登录
职称英语
[originaltext] A study recently concluded that the public in industrialized
[originaltext] A study recently concluded that the public in industrialized
游客
2023-07-11
71
管理
问题
A study recently concluded that the public in industrialized nations are becoming more interested than before in helping the less fortunate people of developing nations. This newfound selflessness has not resulted in personal giving of money, but rather in individual efforts to give aid through service— which is far more important than money. Most volunteers have been professionals. Doctors and nurses have volunteered for medical duty, engineers for building roads and bridges, and teachers and others have made themselves available for a variety of international assignments.
It is not clear why this phenomenon is taking place. There has been consideration that international developments in recent years have weakened nationalism and have emphasized importance of all humanity working together for a better world.
选项
A、A couple’s experience as volunteers.
B、The need for volunteers in the Third World.
C、A new public emphasis on volunteering.
D、the rewards of volunteering.
答案
C
解析
本文第一句及最后一句是找到本题答案的关键。文章开始告诉我们,最新研究表明,工业国家的公众较以前对帮助发展中国家的不幸的人们更感兴趣。而这种无私(selflessness)的表现不是拿钱出来,而是个人努力通过服务来给予帮助,那比钱更重要,文章细而举例说明人们如何在国际事务中提供个人服务。文章最后一句则告诉我们:最近几年的国际发展是减弱民族主义(weaken nationalism)而强调全人类共同为美好世界而努力的重要性。另外,通过newfound selflessness及volunteers 等字眼,考生可猜出答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2827487.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B8】[originaltext]Amongthemostpopularbooksbeingwrittentoday
【B1】[br]【B3】[originaltext]Amongthemostpopularbooksbeingwrittentoday
【B1】[br]【B2】[originaltext]Amongthemostpopularbooksbeingwrittentoday
[originaltext]Chequeshavelargelyreplacedmoneyasameansofexchange,f
[originaltext]Chequeshavelargelyreplacedmoneyasameansofexchange,f
[originaltext]Chequeshavelargelyreplacedmoneyasameansofexchange,f
[originaltext]Cambridgeisabout86kilometresnortheastofLondon.Itiso
[originaltext]TheclimateofthewestcoastisthemostmoderateinCanada.
[originaltext]TheclimateofthewestcoastisthemostmoderateinCanada.
[originaltext]TheclimateofthewestcoastisthemostmoderateinCanada.
随机试题
Eachyear,millionsofpeopleinBangladeshdrinkgroundwaterthathasbeen
Personalityistoalargeextentinherent-A-typeparentsusuallybringabo
Amongstthemostpopularbooksbeingwrittentodayarethosewhichareusual
项目合法性要件取得情况主要包括()等合法性要件的取得时间、批文文号、批复内
下列各项,可降低人群易感性的是()A.新生儿增加 B.非流行区入口迁
2015年末,我国规模以上高技术制造业共有企业26894家,比2010年增加10
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
超级物种作为新零售品牌,通过采用较难被线上取代的非标准化产品及服务,强化自身的竞
下列有关询证函回函可靠性的说法中,错误的有()。A.被询证者对于函证信息的
评审工程初步设计成果时,重点评审的是( )。A.总平面布置是否充分考虑方向、风向
最新回复
(
0
)