首页
登录
职称英语
[originaltext]A significant effort will be waged this year to bring more state-
[originaltext]A significant effort will be waged this year to bring more state-
游客
2023-07-11
58
管理
问题
A significant effort will be waged this year to bring more state-owned land used for non-agricultural purposes into paid land-use contract which will boost land available for agriculture. These lease or contracts agreements will regulate land use while bringing the State income that went uncollected previously.
To avert the misuse or loss of State land during the transformation, the State Land Administration (SLA) and its local agencies will appraise land use rights before contracting leases, share purchases or other usage agreements. This effort will not only add to the State revenue and improve the management of the land, but will ensure the best use of land resources and control its redistribution.
Over the past year, some 714,000 hectares of cultivated land have been taken over by industrial and residential development, 14% more than in the previous year. The figure matched the 1992 total, the worst year of China’s farmland shrinkage in the last five years.
Question :What is the passage mainly about?
What is the primary purpose of the effort mentioned above?
选项
A、To bring more state-owned land into paid land-use contract.
B、To be used for non-agricultural matters.
C、To increase land available for agriculture.
D、To regulate land use.
答案
C
解析
短文一开始提到“A significant effort...which will boost land available for agriculture.”,本题应该选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2827196.html
相关试题推荐
[originaltext]ElectronicCommerceore-commercereferstotheexchangeofg
[originaltext]ElectronicCommerceore-commercereferstotheexchangeofg
[originaltext]ElectronicCommerceore-commercereferstotheexchangeofg
[originaltext]AdisturbingreportappearedrecentlyinthemagazineScience
[originaltext]Requestingsomeone’sbusinesscardisastraightforwardproce
[originaltext]M:MathsDepartment,DoctorWinstonspeaking.W:Hello,Prof.Win
[originaltext]M:MathsDepartment,DoctorWinstonspeaking.W:Hello,Prof.Win
[originaltext]W:Youdon’tlooksmartthismorning.Icanseeyou’renothappy.
[originaltext]W:Hi,Michael,youdon’tlooksogood.Anythingwrong?M:I’mO
[originaltext]W:Hi,Michael,youdon’tlooksogood.Anythingwrong?M:I’mO
随机试题
【B1】[br]【B13】A、atB、withC、aboutD、forAbeweakat是固定搭配,意思是“在某方面做得不好。”所以本题的正确答
EffectiveNote-takingThedifficultyoftakingnotes:No
商店推销商品的一种方法是将商品用引人注目的方式在橱窗中展示出来。Onemethodbywhichstoresadvertisetheirgood
MybestfriendandI________ourdifferencesindifferentways.Iliketotalk
Magicians______usetechniquesfromscienceandtheartstodeceivethemindand
Wecanbeginourdiscussionof"populationasglobalissue"withwhatmostp
Whileitmaybeunlikelyforacomputertowriteabestseller,atechnology
艺术的首要功能是()A.认识功能 B.道德功能 C.审美功能 D.娱乐功
防火墙作为一种被广泛使用的网络安全防御技术,其自身有一些限制,它不能阻止( )
树脂绝缘干式站用变宜安装在室外
最新回复
(
0
)