首页
登录
职称英语
[originaltext] Frank Abagnale Jr. is one of the most famous con artists in h
[originaltext] Frank Abagnale Jr. is one of the most famous con artists in h
游客
2023-07-10
80
管理
问题
Frank Abagnale Jr. is one of the most famous con artists in history. During the 1960s he made $2.5 million and was wanted for fraud in countries all over the world—and he was still only a teenager!
Frank left home at 16 and went to live in New York-He started writing bad cheques and soon his bank account was thousands of dollars overdrawn. He managed to get a pilot’s uniform and a fake ID, then he started opening bank accounts under his new name, Frank Williams. He was arrested once in Miami, but was released soon afterwards. However, this lucky escape made him realise he needed a change.
He moved to Atlanta and got a job as a doctor, even though he didn’t have any medical training. Then he went to live in Louisiana, where he pretended to be a lawyer and worked for a government law office.(27)Finally, he moved to California and returned to the lifestyle he knew best — pretending to be a pilot and writing bad cheques.
Although Frank was rich, he was lonely and unhappy. At the age of 20, FBI arrested him and he spent the next five years in prison in different countries.
Since then Frank has changed his life completely.(28)He now runs a successful business that gives advice to big companies on how to stop fraud, and he also gives lectures to the FBI for free. Frank Abagnale Jr. is a millionaire again—but now he’s helping the law, not breaking it.
26. Q: Who is Frank Abagnale Jr. ?
27. Q: What kind of lifestyle did Frank know best in early years?
28. Q: What do we know about Frank now?
选项
A、He is the greatest artist in the world history.
B、He was a fraud when he was only a teenager.
C、He is a famous lawyer in American history.
D、He has always been a successful businessman.
答案
B
解析
文章开篇提到Frank Abagnale Jr.,说他是历史上有名的骗子。在20世纪60年代,他骗取的资金达到了250万美元,而他当时还只是个青少年,故选B)项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2824815.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B7】[originaltext]Tousitseemsnaturaltoputupanumbrellato
【B1】[br]【B6】[originaltext]Tousitseemsnaturaltoputupanumbrellato
【B1】[br]【B5】[originaltext]Tousitseemsnaturaltoputupanumbrellato
【B1】[br]【B4】[originaltext]Tousitseemsnaturaltoputupanumbrellato
【B1】[br]【B2】[originaltext]Tousitseemsnaturaltoputupanumbrellato
[originaltext]Whentheyadviseyourkidsto"getaneducationifyouwantt
[originaltext]Lightningisaflowofelectricityformedhighabovetheeart
[originaltext]Lightningisaflowofelectricityformedhighabovetheeart
[originaltext]Inarecentstudyofsix-andseven-year-oldsinthePhiladel
[originaltext]Inarecentstudyofsix-andseven-year-oldsinthePhiladel
随机试题
The______regardingvitaminCisunlikelytoberesolvedinthenearfuture.A、dev
[originaltext]W:WhatdoyouusuallydoonSaturday?M:Well,Iusuallyvisitm
关于健康保险中的免赔额,下列说法正确的是()。A.对保险公司来说,免赔额免去
鼻根部与眼内眦之间有压痛提示何部位病变A、上颌窦 B、筛窦 C、额窦 D、
患者,女性,50岁,因慢性肾功能不全住院治疗。该饮食要求禁食肉、禽、鱼等蛋白含量
(2019年真题)下列关于有限合伙企业协议应当特别载明内容的说法,正确的有()
反相分配色谱常用的固定相是A.硅胶B.十八烷基硅烷键合相C.氰基键合相D.氨基键
共用题干 第三篇TheIcemanOnaSeptemberdayin
高频通道与载波通道不得混用一相。
产品生产经营活动中的成本包括生产成本和()两部分。A、广告费 B、销售费
最新回复
(
0
)